Chefi La Cutite 2 Septembrie 2023 Sezonul 12 Episodul 1

chefi la cutite 2 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 1
Ionuț Bontea a făcut mărturisiri care l-au luat prin surprindere pe Sorin Bontea la chefi la cutite 2 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 1. Ionuț Bontea are 41 de ani și vine din Negrești, Vaslui. Concurentul și-a făcut apariția în prima ediția a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023 pentru a-i cuceri pe chefi cu talentul său în artele culinare.

Cu emoții, dar mai hotărât ca niciodată să impresioneze cu preparatul său, acesta a decis să facă un mușchiuleț de porc în crustă de fistic cu un piure de cartofi și legume trase la tigaie. Pentru că este pasionat de artele culinare, Ionuț Bontea știe să gătească orice.

„Să sperăm că nu vom face de râs numele și nici pe chef Sorin. Încă de când eram mic îmi plăcerea să încerc chestii noi și să gătesc, chiar dacă nu știam prea multe. (…) Am gătit la diferite evenimente: nunți, petreceri. Visul meu e să am un restaurant. Sincer, aș vrea să ajung în Finală”, a dezvăluit concurentul.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 1 integral 2 septembrie 2023

Chef Sorin Bontea a avut parte de o surpriză de proporții uriașe atunci când Ionuț Bontea a intrat în platoul, spunându-și numele. Mai mult, juratul show-ului culinar a rămas surprins când bărbatul i-a mărturisit că ar fi veri. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 1 din sezonul 12 reluare pe 2 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

Anda Alexe a făcut confesiuni cu lacrimi în ochi despre cumpăna vieții sale, în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite 2023. Surpriza cea mare abia apoi a venit, când jurații au aflat cine este tânăra, de fapt. Aceasta are 29 de ani, vine din Cotârgași, Suceava, însă s-a mutat în București din anul 2015. În ceea ce privește cariera sa, aceasta este fondatoarea unei companii de marketing.

Concurenta a venit în sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023 pentru a-i impresiona pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu cu un preparat tradițional. Așadar, tânăra le-a gătit juraților ciorba mănăstireasca din Bucovina.

Deși a avut multe emoții, aceasta s-a descurcat de minune în bucătăria show-ului culinar. Hotărâtă să obțină un loc în echipa lui chef Sorin Bontea, Anda Alexe a scos la iveală toate secretele pe care le are în domeniul gastronomiei. Nici bine nu a pășit în fața juraților că Anda Alexe a primit o mulțime de întrebări din partea lor în ceea ce privește ciorba mănăstirească din Bucovina. Tânăra le-a oferit toate explicațiile detaliu cu detaliu.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 1 reluare 2 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Virgil Stănescu, fostul căpitan al naționalei de baschet, i-a luat prin surprindere pe jurați în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023. Chef Florin Dumitrescu a fost impresionat peste măsură de mărturisirile invitatului special. În primul episod din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023, jurații au avut parte de o surpriză neașteptată. Virgil Stănescu, fostul căpitan al naționalei de baschet, și-a dat examenul în artele culinare, chiar pe micile ecrane ale publicului. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 1 online 2 septembrie 2023.

Invitatul special al show-ului culinar a pășit pe platoul de filmat mai hotărât ca niciodată să-i cucerească pe chefi cu simplitatea lui, dar și cu înălțimea lui.