Chefi La Cutite 2 Octombrie Sezonul 12 Episodul 19 Reluare

chefi la cutite 2 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 19
După ce au degustat preparatele la chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 reluare 2 octombrie 2023, invitații speciali din ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 au votat și au decis cine a câștigat cel de-al patrulea battle. Verdictul a fost adus de bandă. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 2 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 19..

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, doctorul Mihail Pautov, Carmen Brumă și echipa emisiunii MediCOOL de la Antena 1 au degustat preparatele pregătite de echipa portocalie, echipa turcoaz și echipa magenta și au decis cine a câștigat cel de-al patrulea battle, în ediția 19 din 2 octombrie 2023.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 integral 2 octombrie 2023

De data aceasta, echipele au primit misiunea de-a găti cu câte 4 ingrediente, alese de către Florin Dumitrescu, fiindcă el a câștigat jocul de îndemânare. Pentru el a ales vanilie, fistic, edamame și lemongrass, lui Sorin Bontea i-a dat lapte bătut, whiskey, kiwi și măsline verzi, iar lui Cătălin Scărlătescu i-a dat urechile de porc, pieptul de pui, algele și brânza cedar. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 19 din sezonul 12 reluare pe 2 octombrie 2023 in reluare, mai jos.

În cele șaizeci de minute alocate gătitului, fiecare echipă a încercat să pregătească farfurii cât mai gustoase și mai aspectuoase. La un moment dat, ca să dea un avantaj concurenților săi, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă!

Fiindcă au pierdut cel de-al patrulea battle, echipa turcoaz și cea portocalie au intrat la un duel ce a adus o temă de gătit dificilă. La un moment dat, chiar în timp ce toată lumea gătea, camerele de filmat l-au surprins pe Zaid Mohammad (Habibi) cuprins de panică. Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a avut o reacție neașteptată.

După ce echipa magenta s-a retras în culise pentru a savura o bere, Irina Fodor a anunțat ce probă de gătit a pregătit, în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. După ce au stat câteva minute și s-au gândit, cronometrul a pornit și concurenții s-au apucat rapid de gătit. Fiecare a încercat să pregătească 6 elemente, însă unii au avut inspirație, alții au simțit că sunt nesiguri pe ei.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 reluare 2 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Monica Iliescu a fost eliminată de la Chefi la cuțite sezonul 12 după un battle dificil și un duel ce a testat din plin rapiditatea, imaginația și priceperea celor două echipe intrate la confruntarea individuală. La final, fiindcă a obținut cel mai mic punctaj de la duel, Monica Iliescu a părăsit competiția, în ediția din 2 octombrie 2023. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 19 online 2 octombrie 2023.

Ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 a început în forță pentru concurenți, căci aceștia au primit de la Irina Fodor o probă dificilă. Fiecare echipă a gătit două feluri de mâncare cu câte 4 ingrediente și câte 4 culori. Preparatele au fost degustate de echipa emisiunii MediCOOL de la a1 și astfel s-a decis ce echipă a câștigat proba, dar și cine a intrat la duelul ce a decis ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 12.