Chefi La Cutite 2 Mai 2023 Sezonul 11 Episodul 17

chefi la cutite 2 mai 2023 episod 17 sezon 11
În seara aceasta la chefi la cutite 2 mai 2023 sezonul 11 episodul 17 se dă ultima luptă pentru amuletă: Chefii se întrec pentru a câștiga seiful! De aceea va rămâne neocupat cel de-al patrulea banc de lucru: jurații își măsoară forțele doar între ei. Este bătălia supremă, o premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite, care a schimbat regulile la capitolul amuletelor. Astfel, în acest sezon, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut un al patrulea adversar la fiecare întrecere, degustarea fiind făcută de câte un invitat celebru.

Amuletele câștigate de ceilalți competitori au fost depuse în seiful care a devenit o nouă țintă pentru Chefi. Așadar, diseară se va decide câștigătorul seifului, în care se află amuletele obținute de Roxana Blenche și Marian Cernat – plus o surpriză care face ca această miză să aibă și mai multă greutate. Fiind vorba de un premiu atât de important, degustarea o va face un Chef: Patrizia Paglieri vine să aleagă farfuria demnă de seiful sezonului 11. Cine va obține mult râvnita victorie telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cutite sezonul 11 episodul 17.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 17 complet 2 mai 2023

Gina Pistol a venit cu o veste neașteptată pentru chefi în ediția 17 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 2 mai 2023. Jurații show-ului culinar au aflat că se vor lupta pentru amuletele din seif.

Preselecțiile sezonului 11 Chefi la cuțite se apropie de sfârșit, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare bootcamp-ul. Înainte de această etapă plină de emoții și adrenalină, jurații show-ului culinar trebuie să se lupte pentru o miză uriașă. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 17 din sezonul 11 reluare pe 2 mai 2023 in reluare, mai jos.

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au primit o veste complet neașteptată de la Gina Pistol la jocul de amuletă cu numărul 17. Aceștia au aflat faptul că se vor întrece pentru amuletele din seif.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 17 reluare 2 mai 2023, poate fi urmarit mai jos

„Astăzi, dragii mei, se joacă seiful! Amuleta spune așa: „Ai câștigat seiful!!”. Astăzi gătiți doar voi 3!”, a spus prezentatoarea. Pentru că în joc se află o miză atât de importantă, preparatele juraților vor fi degustate de un chef. Patrizia Paglieri o să pășească în platoul emisiunii pentru a se bucura de mâncare chefilor, dar și pentru a da verdictul mult așteptat. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 17 din 2 mai 2023.


error: Content is protected !!