Chefi La Cutite 19 Septembrie Sezonul 12 Episodul 12 Complet

chefi la cutite 19 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 12

In episodul 12 sezonul 12 chefi la cutite 19 septembrie 2023, chefii au fost puși să facă un preparat din care să nu lipsească ciocolata. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au rămas cu gurile căscate la aflarea veștii, în timp ce chef Florin Dumitrescu părea extrem de entuziasmat. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 19 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 12..

În ceea ce privește degustarea, modelul Alice Peneacă a fost atentă la fiecare detaliu din farfuriile juraților. Aceasta a savurat din plin deserturile chefilor, fiind impresionată de toate cele trei preparate.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 integral 19 septembrie 2023

Nici bine nu a pășit în platoul show-ului culinar că modelul Alice Peneacă nu a scăpat de curiozitățile lui chef Florin Dumitrescu. De asemenea, aceasta nu i-a ținut prea mult în suspans pe chefi. Fotomodelul internațional a dezvăluit că preparatul cu fructul pasiunii și ciocolată i-a plăcut cel mai mult. Așadar, chef Cătălin Scărlătescu a reușit să intre în posesia seifului care are și o bombă cu amulete. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 12 din sezonul 12 reluare pe 19 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

Vocea lui chef Cătălin Scărlătescu a răsunat în platou, după ce modelul internațional a dat verdictul final. Un lucru este cert, juratul s-a bucurat foarte tare de miza uriașă pe care a câștigat-o în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023.

Campioana Ana Maria Brânză i-a pus „în gardă” pe chefi când și-a făcut apariția în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023. Iată ce detalii neștiute a scos la iveală sportiva despre ea. Campioana Ana Maria Brânză și-a făcut apariția în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023 pentru a le face o surpriză uriașă chefilor. Mai mult, sportiva a venit cu un desert spectaculos.

Cu zâmbetul pe față și multă energie, aceasta s-a așezat la bancul de lucru pentru a face un preparat dulce cu care să-i surprindă pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea.

Deși n-are experiență în bucătărie, Ana Maria Brânză s-a descurcat de minune. Aceasta a fost mai pregătită ca niciodată să-i impresioneze pe jurați cu reteța ei deosebită de tiramisu. Mai mult, sportiva a urmat cu strictețe toți pasii de pe lista făcută de soțul ei.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 reluare 19 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Ana Maria Ichim „le-a stins lumina” chefilor cu desertul său din ediția 12 a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023. Deși soțul i-a spus că se face de râs la emisiune, jurații au fost cuceriți de preparatul ei. Aceasta are 36 de ani, locuiește în Petrila (Hunedoara) și este de profesie cofetar. Concurenta a venit în ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023 alături de cei trei copii ai săi. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 online 19 septembrie 2023.

Deși credea că a dat greș cu rețeta ei, concurenta a trăit o adevărată surpriză atunci când cloșurile au fost ridicate. Aceasta nu se aștepta nici măcar o secundă să meargă în etapa următoare a competiției culinare.