Chefi la Cutite 19 Aprilie 2023 Sezonul 11 Episodul 12

chefi la cutite 19 aprilie 2023 episod 12 sezon 11
Competiția continuă în seara aceasta cu o nouă amuletă pusă în joc, jurizată de Horia Brenciu, invitatul pregătit să facă un adevărat spectacol din momentul degustării. Spectacol va fi și în arena audițiilor pe nevăzute, acolo unde Cătălin Bordea și Nelu Cortea vin să-i surprindă pe cei trei Chefi cu un preparat inedit.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 12 complet 19 aprilie 2023

În seara aceasta la chefi la cutite 19 aprilie 2023 sezonul 11 episodul 12, amuleta se anunță una extrem de complicată. Chef-ii vor munci din greu, așteptând apoi cu mari emoții jurizarea unui invitat care va face din degustare un adevărat spectacol: Horia Brenciu vine la Chefi la cuțite pregătit să cântărească preparatele cu un ochi critic. ”Nu sunt Chef, dar sunt specialist în degustare. Ați invitat pe cine trebuia”, a punctat el, înaintea unei jurizări de durată. Adversarul Chef-ilor, care va ocupa cel de-al patrulea banc de lucru, este un fost concurent de elită al show-ului culinar, Silviu Nedelea.

În arena preselecțiilor, Chef-ii au parte de o surpriză: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii America Express, pornesc într-o nouă misiune, de data aceasta în bucătăria Chefi la cuțite, acolo unde vor aduce hohote de râs și un mix de gusturi cu totul original. ”Cu platoul acesta câștigăm Chefi la cuțite!”, a anunțat Bordea despre combinația specială, pregătită cu dedicație pentru concurentul lor de la America Express care acum îi va juriza, Chef Cătălin Scărlătescu. Cât de bine se pricep cei doi la gătit, despre ce preparat neașteptat este vorba și care vor fi reacțiile juraților telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată la a1 în seara aceasta, de la 20:30.

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Sorin Bontea a mai câștigat o amuletă valoroasă, după o întrecere la care degustătorul invitat a fost Liviu Vârciu. Victoria a fost savurată din plin de Chef Bontea, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus din nou ca lider de audiență

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 12 reluare 19 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție. ”Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu. ”Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. ”Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 12 online 19 aprilie 2023.


error: Content is protected !!