Chefi La Cutite 17 Septembrie 2023 Sezonul 12 Episodul 10

chefi la cutite 17 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 10

Fiecare a încercat să se întreacă pe sine in episodul 10 sezonul 12 chefi la cutite 17 septembrie 2023 în combinații uluitoare fără gluten, însă miza cea mare a mers la o singură persoană. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 17 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 10..

Andreea Raicu a fost impresionată de toate preparatele din care a gustat, motiv pentru care i-a fost greu să ia o decizie. Pentru a nu-i ține mult în suspans pe chefi, vedeta a dezvăluit farfuria care i-a plăcut cel mai mult.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 10 integral 17 septembrie 2023

Așadar, aceasta a mărturisit că chef Cătălin Scărlătescu este câștigătorul amuletei din ediția 10 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 17 septembrie 2023. De asemenea, Andreea Raicu a povestit că dulciurile nu sunt pe placul său încă din copilărie, de când a avut parte de o experiență neplăcută cu crema de zahăr ars. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 10 din sezonul 12 reluare pe 17 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

Rucsandra Iliescu de la Blaxy Girls și mama ei, Monica Iliescu, au făcut show total în ediția 10 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 17 septembrie 2023. Solista a venit în bucătăria emisiunii alături de femeia care i-a dat viață. Rucsandra Iliescu, solista de la Blaxy Girls, a trecut pragul sezonului 12 Chefi la cuțite alături de mama ei, Monica Iliescu. Artista în vârstă de 31 de ani a venit în cadrul show-ului culinar pentru a-i surprinde pe jurați cu un preparat neașteptat.

Deși a avut emoții, Rucsandra Iliescu a reușit să facă show total în bucătăria emisiunii. Solista de la Blaxy Girls a cântat versurile unei melodii care a consacrat-o în industria muzicală. Un lucru este evident, artista are un talent senzațional.

Eshan Shokrollahi i-a „trimis” pe chefi într-o nouă dimensiune cu instrumentele sale în ediția 10 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 17 septembrie 2023. Jurații au trăit un moment magic în platoul show-ului culinar. Eshan Shokrollahi are 33 de ani, locuiește în București și este de profesie sound healing therapist. Concurentul este original din Iran, însă s-a mutat în România de 4 ani unde este și student la Stomatologie.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 10 reluare 17 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Tânărul s-a gândit să le gătească juraților un fel de kebab cu orez afumat în stilul iranian. Mai mult, acesta s-a descurcat de minune în bucătăria show-ului culinar în timp ce povestea despre viața lui. Concurentul și-a adus cu el instrumentele care au fascinat chefii. Chef Florin Dumitrescu a ținut neapărat să bată în gong, făcând show complet pe micile ecrane ale publicului alături de colegii lui. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 10 online 17 septembrie 2023.

Chiar și chef Cătălin Scărlătescu a făcut ochii mari și s-a mirat când a auzit sunetele făcute de instrumentele lui Eshan Shokrollahi.


error: Content is protected !!