Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 9 din 12 Aprilie 2023

chefi la cutite 12 aprilie 2023 episod 9 sezon 11
Lupta culinară se încinge în seara aceasta la chefi la cutite 12 aprilie 2023 sezonul 11 episodul 9, al patrulea pretendent la amuletă fiind Cătălin Rizea. ”Sunt alături de Chefi, dar totuși împotriva lor, pentru că-mi doresc să câștig. Ar fi o performanță uriașă pentru mine să reușesc să câștig”, a declarat el. Jurizarea este asigurată de un degustător pretențios, Răzvan Simion, care va analiza în detaliu cele 4 farfurii. ”Ei sunt 3 prieteni care știu de glumă până începe banda să ruleze”, a declarat Răzvan despre Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, fiind foarte conștient de importanța deciziei lui la jocul de amuletă ce nu va lipsit, nici în seara aceasta, de comentarii acide și discuții aprinse.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 9 online 12 aprilie 2023

Un alt concurent, Mălin Vacariu este un tânăr muzician din Cluj care își dorește să demonstreze că viața se poate trăi din plin chiar dacă pe parcurs se ivesc probleme ce par insurmontabile. După ce și-a pierdut vederea, Mălin a ales să studieze muzica, devenind toboșar – iar la Chefi la cuțite a venit dornic să facă spectacol și în bucătărie. Întreaga poveste a muzicianului cu o filozofie de viață inspirațională, dar și celelalte momente speciale din competiție urmează în această seară, la Chefi la cuțite, de la ora 20:30.

Cealaltă scenă a competiției aduce în show-ul gastronomic povești surprinzătoare. Cei trei 3 Chefi au parte la preselecții de întâlniri cu oameni care îi vor ului cu dezvăluirile lor. Ciprian Crăciunescu a plecat la 21 de ani la Tokyo cu doar 60 de euro în buzunar. ”M-au ținut banii 24 de ore. Apoi a devenit comic. Mă plimbam pe străzile orașului, unde 200 de oameni traversau trecerea de pietoni deodată – eu fiind obișnuit cu Rădăuțiul meu, unde eu și cu umbra mea eram pe trecerea de pietoni…”, a povestit cu umor Ciprian. ”A urmat Cambodgia, unde am stat 3 zile fără să mănânc. Dar toate astea le făceam pentru că știam că undeva, în viitor, voi reuși”, a continuat el, relatând și paradoxalul episod în care a fost ajutat cu bani și cazare de către un român care trăia pe străzi. După un parcurs greu, Ciprian a ajuns să aibă propriul restaurant în Cardiff. ”Am avut și 2 interviuri la BBC. Cred că sunt unul dintre puținii bucătari de pe pământ care au făcut gulaș de piton!”, a spus el. Continuarea poveștii, în această seară, la Chefi la cuțite, unde Ciprian va aștepta cu emoție verdictul juraților. Va invitam sa urmariti chefi la cutite episodul 9 din sezonul 11 complet pe 12 aprilie 2023 in reluare, mai jos.

O noua editie din noul sezon, chefi la cutite sezonul 11 episodul 9 online 12 aprilie 2023, poate fi urmarit mai jos

Astfel, niciunul dintre Chefi nu își poate contura farfuria de la început, cu toții fiind nevoiți să improvizeze pe parcurs. Numărul cutiilor, ales pentru a marca debutul sezonului 11, îi va urmări, de altfel, pe Chefi, în această competiție. ”Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu”, a anunțat Chef Ștefan Popescu. ”Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!”, a dat replica Florin Dumitrescu. ”Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane”, a comentat Cătălin Scărlătescu. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 11 episodul 9 din 12 aprilie 2023.