Chefi La Cutite 11 Septembrie Sezonul 12 Episodul 8 Integral

chefi la cutite 11 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 8

Astazi la chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 din 11 septembrie 2023, Lucian Butnaru i-a impresionat pe chefi, atât cu desertul delicios, cât și cu povestea lui de viață Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 11 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 8..

Lucian Butnaru are 28 de ani, vine din Cluj și este proprietar de cafenea. În ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023 a pregătit un mouse care le-a testat atenția chefilor și i-a impresionat. Ei au rămas surprinși atunci când acesta a intrat în platou, dar povestea lui i-a luat complet pe neașteptate.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 integral 11 septembrie 2023

În ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023, Lucian Butnaru a povesit că deține o cafenea în care lucrează și persoane cu dizabilități. „Unul dintre angajați este cel desenat pe tricou, este Mihai, un tânăr cu sindrom Dawn”, a explicat acesta. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 8 din sezonul 12 reluare pe 11 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

Tânărul nevăzător a explicat că mulți încurcă termenul de cafenea socială cu o cantină socială și atunci când le trec pragul sunt uimiți de prețurile cafelei de specialitate pe care o servesc acolo. Lucian Butnaru mai are alți doi colegi de muncă, o tânără nevăzătoare și o persoană „tipică”, așa cum a definit-o el. De asemenea, concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 12, a vorbit deschis și despre dizabilitatea sa. Mai mult, tânărul a primit trei cuțite pentru desertul său delicios, iar chef Cătălin Scărlătescu a spus că și l-ar dori în echipa sa.

În ediția 8 de la Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023, Andreea Bălan a anunțat cine este câștigătorul jocului de amuletă, unde chefii s-au întrecut în preparate din combinații „nebune”. După ce chef Cătălin Scălătescu a câștigat prima lui amuletă, în ediția de ieri seară, jurații au primit o nouă provocare. În ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023, cei trei chefi au avut de gătit cu ingrediente inedite.

Andreea Bălan a fost cea care a degustat combinațiile „nebune” și a acordat cea de-a opta amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Artista a acceptat provacarea, dar a fost surprinsă să afle de a mâncat, de fapt.

Juratul a dezvăluit și cum a reușit chef Cătălin Scărlătescu să integreze bombanele în felul de mâncare gătit de el. „A fiert bomboanele, le-a răcit, mirosea a ceai de fructe. Și apoi a făcut dressing cu ele. Foarte ingenioasă asta!, a spus juratul.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 reluare 11 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Și anunțul cu câștigătorul celei de-a opta amulete de la Chefi la cuțite sezonul 12 a venit la fel de pe neașteptate. După ce chef Florin Dumitrescu i-a explicat ce ingrediente a avut de pus pe farfurie, aceasta a spus: „Da, deci tu ai câștigat” Acesta a ținut să în mulțumescă și în culise: „Boieroaico, mulțumesc din suflet pentru tot. Apreciez mult, nu mă așteptat să îți placă foie gras-ul, jur”.Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 8 online 11 septembrie 2023.