Chefi La Cutite 10 Septembrie Sezonul 12 Episodul 7 Online

chefi la cutite 10 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 7

Intr-un nou episod chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 reluare 10 septembrie 2023, Naomi Rebeca Berki, bucătar de profesie, în vârstă de 27 de ani, a venit tocmai din Cluj pentru a demonstra tuturor talentul său, ea însă a vorbit și despre copilăria sa greu încercată. Ce verdict a primit din partea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 10 septembrie 2023 sezonul 12 episodul 7..

Naomi Rebeca Berki duce cu sine povestea unui copil greu încercat de viață. A crescut într-o familie disfuncțională, cu un tată abuziv și o mamă care nu a reușit să o scoată din calvarul pe care l-a trăit. Astfel, la vârsta de 14 ani și-a luat viața în mâini alegând să părăsească ceea ce ar fi trebuit să-i fie cuib, căutând liniștea dincolo de casa părintească. Povestea de astăzi este a unui om care a depășit obstacolele vieții având credința că poate găsi binele în altă parte.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 integral 10 septembrie 2023

Verdictul chefilor a fost: Două cuțite de la chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 7 din sezonul 12 reluare pe 10 septembrie 2023 in reluare, mai jos.

În ediția 7 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 septembrie 2023, Remus Iosub și Denisa Drăgan au venit să facă show în bucătărie. Comedia și gastronomia merg mână în mână, asta ne arată cei doi logodnici în această seară. Ce verdict au primit din partea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Pe Remus Iosub, cunoscut și ca Ramore, îl știm deja de la iUmor. El a fost câștigătorul sezonului cu numărul 13. Și-a construit întreaga carieră în comedie pe ironizarea unei categorii din societate, mai exact “bombardierii”. Nu s-a dezis nici la Chefi la cuțite de laitmotivul textelor sale delicioase!

Ramore se declară un fan al logodnicei sale la gătit: “Eu am luat o din interes. După prima cină gătită de ea am zis că nu-i mai dau drumul”. Pentru preparatele din acestă seară, chefii le-au oferit cuțitele prieteniei.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 reluare 10 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

În ediția 7 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 10 septembrie 2023, telespectatorii au fost martorii unui moment unic, cu participarea specială a lui Harnaam Kaur, tânăra în vârstă de 32 de ani cunoscută drept “femeia cu barbă”. Momentul său a oferit nu doar un festin culinar, ci și o lecție importantă despre diversitate, acceptare și puterea de a defini frumusețea în propriii termeni. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 7 online 10 septembrie 2023.

Încă un episod memorabil se adaugă sezonului 12 al emisiunii “Chefi la cuțite”. Prezența lui Harnaam Kaur, tânăra cunoscută drept “femeia cu barbă”, a schimbat radical dinamica show-ului din momentul în care a pășit în platou. Participarea sa a fost percepută de către chefi ca un simbol al autenticității afirmate și al frumuseții care transcende normele.

Telespectatorii au avut ocazia să o cunoască pe Harnaam Kaur, o femeie cu o poveste de viață extraordinară, care și-a depășit condiția fizică prin acceptare.

Harnaam Kaur s-a născut și a crescut în Londra, deși părinții săi au origini indiene. Ceea ce o face specială este faptul că are barbă, o condiție care s-a dovedit a fi o provocare încă de la o vârstă fragedă. În timp, Harnaam Kaur a devenit speaker motivațional, împărtășind oamenilor experiența sa despre acceptarea propriului adevăr și despre înfruntarea prejudecăților.