Chefi La Cutite 1 Octombrie 2023 Sezonul 12 Episodul 18

chefi la cutite 1 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 18
Chef Sorin Bontea a răbufnit și a aruncat cu tava de pământ la chefi la cutite sezonul 12 episodul 10 din 1 octombrie 2023. Juratul a făcut acuzații grave la adresa echipei magenta, iar spiritele au început să se încingă pe platoul de filmare. Urmareste mai jos in premiera noul sezon chefi la cutite 1 octombrie 2023 sezonul 12 episodul 18..

Amuleta lui chef Cătălin Scărlătescu i-a pus în dificultate pe chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Echipa portocalie și echipa magentă au fost nevoite să schimbe bancurile de lucru în primele 30 de minute din probă, iar haosul a cuprins bucătăria.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 integral 1 octombrie 2023

Concurenții nu au avut voie să vorbească între ei despre preparatele pe care și-au propus să le pună în farfurii, motiv pentru care agitația a fost și mai mare. Chef Florin Dumitrescu a fost la un pas să renunțe la probă, în timp ce chef Sorin Bontea încerca din greu să își organizeze echipa. Te invitam sa urmaresti chefi la cutite episodul 18 din sezonul 12 reluare pe 1 octombrie 2023 in reluare, mai jos.

Situația a devenit mai tensionată după ce concurenții s-au întors la bancurile lor. Presiunea și adrenalina s-au simțit la cote maxime în ultimele minute ale probei. Chef Sorin Bontea nu s-a mai putut abține și a izbucnit când a văzut ce au făcut membrii echipei magenta cu ingredientele lor.

Chef Sorin Bontea a făcut acuzații grave și a dat cu tava de pământ, după ce a revenit la bancul de lucru al echipei sale. Juratul s-a enervat foarte tare când a observat că nu are niciun preparat terminat de concurenții lui chef Florin Dumitrescu, în urma schimbului.

Banda a adus verdictul mult așteptat din ediția 18 a sezonului 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Iată ce echipe au intrat la duel, dar și ce jurat a mers cu concurenții să savureze din plin victoria battle-ului cu numărul trei. Battle-ul trei a venit cu o provocare neașteptată pentru chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea. Jurații au primit o amuletă puternică din partea lui chef Cătălin Scărlătescu. Avantajul i-a pus într-o situație dificilă în fața degustătorilor.

Pentru că și-au mutat bancul de lucru timp de 30 de minute, echipa magenta și echipa portocalie nu au avut 12 elemente pe farfurii. De asemenea, acuzațiile de sabotaj nu au lipsit din bucătăria show-ului culinar.

Noul sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 reluare 1 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Emoțiile au început să își facă apariția pe platoul de filmat când banda a început să meargă. Deși au întâmpinat obstacole mari, cele trei echipe au reușit să facă preparate cu care să-i impresioneze pe degustători. Urmariti mai jos chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 online 1 octombrie 2023.

Prima farfurie care a intrat în bucătăria show-ului culinar a fost portocalie. Lui chef Sorin Bontea nu i-a venit să creadă, însă nu a ezitat să se bucure de faptul că nu a rămas cu 0 farfurii: „Deja putem spune bogdaproste”.

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa turcoaz au fost victorioșii din battle-ul trei al sezonului 12 Chefi la cuțite, difuzat pe 1 octombrie 2023. Juratul a făcut ochii mari și a rămas uluit de faptul că banda a adus 9 farfurii turcoaz.