Camera 609 Lasa-ma Imi Place Sez.1 Episodul 15 din 8 Decembrie 2023

camera 609 serial 2023 complet reluare
Roxana îi spune lui Victor in episodul 15 sezonul 1 camera 609 lasa-ma imi place 8 decembrie 2023 că i-a cerut Dianei facturile de la spitalul din Dubai, însă Victor consideră că este mai bine să-i facă transferul direct: „Și așa nu o să mai lucreze pentru noi, măcar atât să fac și eu.” Vlady îi întrerupe.

Victor este surprins de prezența lui la serviciu. Victor se simte prins între ciocan și nicovală, deoarece investitorul este încântat de munca Dianei și dorește să o cunoască, iar el era hotărât să o concedieze. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 15 din 8 decembrie 2023..

„Ce fac?” îl întreabă el pe Vlady. „Păi nu poți s-o dai afară”, îi răspunde tânărul. „Cum o să le aduci și pe Diana, și pe Eva la aceeași masă diseară?” „N-o aduc pe Eva, n-o aduci nici tu pe Florentina. E o întâlnire de afaceri”, îi propune el. „Ai încredere”, îi promite Vlady.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 15 din 8 decembrie 2023

Luminița o sună pe Felicia pentru a se interesa de starea Dianei. „Băiatul ăsta mi-a distrus fata. Nu e bine deloc”, îi spune Felicia. „Așa e, ai dreptate, nu se fac așa ceva”, răspunde Luminița, care vrea să știe dacă într-adevăr Diana a vrut să se arunce de pe casă.

Vlady și Diana vorbesc despre designul tinerei. Aceasta i-a mărturisit că l-a copiat dintr-o carte de arhitectură. Florentina îi întrerupe tocmai când Vlady îi spune Dianei unde trebuie să ajungă pentru cina cu investitorul. Cele două încep o ceartă, însă Diana pleacă. Florentina îi cere explicații lui Vlady în legătură cu întâlnirea acestuia cu Diana.

„Vorbeam de muncă”, îi spune Vlady. „Nu-mi place că te vezi cu Diana și că vrei să-l desparți pe Victor de Eva”, îi spune Flory. Florentina a auzit discuția dintre Vlady și Diana, așa că îi propune să meargă la film, însă tânărul o refuză. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 15 reluare 8 decembrie 2023.

Eva și Victor participă la cursul prenatal. „Dacă n-o să fim părinți buni?” întreabă Eva. „Primul e de test, așa ne facem și noi mâna”, răspunde Victor. „Tu vrei mai mulți copii?” îl întreabă Eva. „Dacă tot am dat drumul la robinet acum…” glumește Victor. „Eu zic să învățăm să schimbăm un scutec și dup-aia”, spune tânăra.

Aceasta vrea să afle cum a rămas cu Diana, însă Victor evită răspunsul. Acestuia îi cade păpușa din mână. Adina află că Ana l-a plătit pe un coleg pentru a-i face temele. Atunci intră Mara și îi spune Adinei că Victor nu a dat-o afară pe Diana. Doina le întrerupe și află ce s-a întâmplat. Aceasta o sună supărată pe Eva și o cheamă acasă.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 15 reluare 8 decembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Victor și Vlady se întâlnesc la Mogoșoaia cu investitorul American. Acesta întreabă de Eva, iar Victor îi spune că nu poate ajunge. Vlady își găsește cuvintele în engleză și îi spune investitorului că Diana este fosta logodnică a lui Victor și de aceea Eva nu a venit la cină. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 15 complet 8 decembrie 2023.