Camera 609 Lasa-ma Imi Place Sez.1 Episodul 5 din 22 Septembrie

camera 609 serial 2023 complet reluare

Doina și Eva vorbesc despre Insula iubirii când se întâlnesc cu Victor Popescu in lasa-ma imi place: camera 609 sezonul 1 episodul 5 din 22 septembrie 2023, medicul ginecolog. Acesta le spune că bunica sa locuiește în apropiere și le roagă să-l tutuiască. Doina îl invită la o cafea la ele acasă, sperând să facă publicitate firmei de decorațiuni. Victor Popescu este fermecat de Doina Georgescu. Eva îi povestește că atunci când era mică voia să devină fotbalistă. Cei doi au asta în comun și este posibil să se fi jucat împreună când erau mici. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 din 22 septembrie 2023..

Victor îi cere scuze Dianei. Aceasta încearcă să-i explice propria perspectivă. Victor îi povestește cum s-a întâmplat totul cu Eva. Felicia este mândră de ceea ce a reușit să facă împreună cu Diana.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 din 22 septembrie 2023

Mara și Adina vorbesc despre Marius. Acesta ajunge cu Victor la Eva acasă, însă Victor îl trimite la birou cu niște acte. Victor îi surprinde pe Eva și pe medic discutând. Cei doi vorbesc despre sarcină și despre cum se simte Eva. Medicul o invită la cursul de Pilates, iar după apariția lui Victor pleacă.

Victor se interesează de starea Evei și a bebelușului. Eva întreabă de Diana, iar el o asigură că a lămurit situația. Totodată o anunță că relația cu Diana nu s-a rupt, iar Eva e surprinsă că tânăra a accepta ca iubitul ei să se căsătorească. Eva îl roagă să nu-i spună Doinei nici de contract, nici de continuarea relației cu Diana. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 reluare 22 septembrie 2023.

Pentru Florentina, cea mai fericită zi din viața ei a fost când a văzut fața Dianei când i-a surprins pe Victor și pe Eva. Iar pentru Luminița atunci când a văzut-o pe a Luminiței. Violeta vine să o amenințe voalat sau nu pe Florentina pentru cele întâmplate la logodna lui Victor.

Elisabeta îi cere socoteală Violetei pentru că a mințit-o în legătură cu situația cu Diana. Victor ajunge acasă și le dă vestea despre investitorul din America care dorește să se întâlnească pentru a discuta despre firmă. Bunica îi sugerează să o invite și pe Eva la întâlnirea respectivă, după care Luminița propune să meargă și Vlady cu Florentina.

Eva se duce la cursurile de Pilates ținute de medicul Victor Popescu, iar Victor Pop apare și el. Cursul începe, iar Victor dă ture în jurul locului unde medicul își ține cursul. Acesta chiar face exerciții aproape de participantele de la curs atunci când Victor Popescu este aproape de Eva. La finalul cursului, Eva aude o discuție dintre două participante la curs despre Victor și intervine spunându-le că este logodnicul ei.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 reluare 22 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Victor o duce acasă până la urmă, iar pe drum ascultă melodia „care i-a adus împreună”. Eva își aduce aminte serenada de dinainte să accepte cererea lui Victor în căsătorie. Eva ajunge acasă cu un zâmbet mare pe chip, iar fetele vor să afle mai multe despre cum a decurs totul. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 complet 22 septembrie 2023.