Camera 609 Lasa-ma Imi Place Sez.2 Episodul 7 – 23 Februarie

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 din 23 februarie 2024, a avut premiera la finalul lunii trecute la a1 de la ora 20:30. Filmările au început în urmă cu câteva luni, atunci când a fost anunțată și distribuția. Când se difuzează serialul ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609” la a1 și ce actori celebri joacă în el. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 din 23 februarie 2024..

Serialul produs de Ruxandra Ion reunește o distribuție de excepție. Nume sonore din showbiz intră în pielea personajelor. Producătoarea a dezvăluit că va fi primul serial de acest gen produs în România.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 din 23 februarie 2024

Din casting fac parte: Emilia Popescu, Loredana Groza, Mihai Călin, Magda Catone, Claudiu Bleonț, Virginia Rogin sau Nuami Dinescu sunt câteva dintre numele cu greutate care fac parte din distribuție. Printre actorii tineri care iau parte la proiect se numără Matei Negrescu, Doina Teodoru, Emanuel Cîrstea, Alexandra Ciobanu, Cristian Neacșu sau Maria Țăpușă.

”Este primul serial de gen făcut în România. Este o comedie romantică, de fapt un romance cu elemente de comedie, dar şi cu elemente de dramă. Pentru mine este o mare provocare. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Iar distribuţia… bombă. O să vedeţi în curând. Cred cu tărie că va fi un produs cu multe ingrediente pline de savoare, cu care vă veţi delecta în această toamnă la a1. Lia – Soţia soțului meu şi Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt cele două titluri care mă fac să mă trezesc la 1 dimineaţa… şi eu nu sunt o persoană matinală.”, spunea Ruxandra Ion, producătoarea serialului, în momentul în care a fost anunțat proiectul. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 reluare 23 februarie 2024.

Scenariul spune o poveste de dragoste puțin atipică, deoarece protagoniștii ei nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci ajung să se întâlnească din greșeală. Intriga presupune o serie de evenimente comice, stângăcii, situații de tip du-te – vino, toate presărate cu momente romantice și emoționante.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 reluare 23 februarie 2024, poate fi urmarit mai jos

Pe de altă parte, în prim-plan apare și o moștenire, iar pentru a intra în posesia ei, protagoniștii trebuie să îndeplinească o anumită condiție, impusă în testament. Acest lucru duce la crearea unei competiții care va ține cu sufletul la gură telespectatorii de la o săptămână la alta. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 7 complet 23 februarie 2024.