Camera 609 Lasa-ma Imi Place Sez.1 Episodul 10 din 27 Octombrie 2023

camera 609 serial 2023 complet reluare

Doina face lista cu invitații la camera 609 lasa-ma imi place episodul 10 din 27 octombrie 2023, iar Adina îi sugerează faptul că ar trebui invitat și tatăl lor. „Vezi dacă nu are temperatură”, îi spune Doina Evei. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 din 27 octombrie 2023..

În tot acest timp, Victor ajunge acasă doar cu o masă cumpărată. Violeta este îngrijorată, deoarece Elisabeta nu știe de contractul semnat de Eva. Aceasta îi reamintește fiului său că trebuie să se căsătorească pentru ca firma să nu intre pe mâna altcuiva.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 din 27 octombrie 2023

Tocmai atunci primește un telefon de la Doina care o anunță că o să caute un restaurant pentru nuntă pentru a afla ce preț să ceară invitaților pentru meniu. Luminița consideră că nu mai au nicio șansă să primească moștenirea, iar Flory este supărată că slăbește degeaba. Luminiței i-a venit o idee, însă Mircea și Lara consideră că ar trebui să renunțe la acest concurs.

Avocatul consideră că Felicia și Diana se află într-o poziție foarte bună, de unde pot sustrage bani de la Victor. Tocmai atunci o sună Luminița pe Diana să le invite la masă. Mara mai face o încercare pentru ca Doina să se întâlnească cu Marius, însă acesta se eschivează. Victor îl surprinde pe Marius mințind, iar acesta îi spune adevărul despre ce s-a întâmplat la cofetărie cu Doina. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 reluare 27 octombrie 2023.

Discuția se întoarce la căsătoria lui Victor cu Eva. Marius mărturisește că nu l-a văzut niciodată mai fericit pe Victor decât în pozele din prima noapte cu Eva. „Nu vreau să-mi fac iluzii, să mă îndrăgostesc acum de persoana greșită și să sufăr ca un câine”, îi dezvăluie Victor șoferului său.

Doru ajunge acasă la Vlady și este ispitit de mirosurile din bucătărie. Lenuța îl surprinde când vrea să se înfrupte din bucate. „Eu sunt Doru, seducătorul”, se prezintă el. Încearcă să o impresioneze pe Lenuța, însă e surprins de Vlady. Flory îl pune pe Doru să fure niște mâncare pentru ea.

Victor se interesează de un local pentru nuntă. „N-o să fie nunta secolului”, îi specifică el organizatorului. Eva a venit să discute cu el despre nuntă. „Tu vorbeai de nunta noastră fără să te consulți și cu mine”, îi strigă ea supărată. Eva își dorește să nu se fi dus la întâlnire, iar Victor rememorează momentele petrecute cu ea.

Sergiu îl caută pe Mircea și le găsește pe Felicia și pe Diana la masă cu Luminița. Aceasta îi spune că fetele au venit la el și la Violeta, însă s-au întâlnit și le-a invitat „la o măslină”. Sergiu o invită pe Felicia să îi vadă vaporașul, iar cei doi pleacă.

Luminița îi spune Dianei că Eva se va muta la Victor și, pentru a petrece mai mult timp Diana cu el, îi sugerează ca tânăra să-l roage să o angajeze la firmă. Diana este entuziasmată de ideea Luminiței.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 reluare 27 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Eva vrea să le convingă pe Doina și pe Violeta că nu au nevoie de un local pentru nuntă. Tânăra îl anunță că se va duce la un curs de educație prenatală. Aceasta nu vrea ca Victor să meargă cu ea: „Mă gândeam că ai planuri cu Diana.” Ea susține că vor vedea cum vor sta lucrurile între ei după nașterea copilului, până atunci consideră că: „nu mai suntem împreună.” Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 10 complet 27 octombrie 2023.