Camera 609 Lasa-ma Imi Place Sez.1 Episodul 1 din 25 August 2023

camera 609 serial 2023 complet reluare
Bunicul, Iosif Pop lasă o moștenire uriașă după moartea sa in primul episod al serialului camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 din 25 august 2023. Membrii familiei s-au adunat pentru citirea testamentului. Bătrânul a lăsat o filmare prin care a anunțat condițiile speciale impuse pentru dobândirea moștenirii: Știu că vă prefaceți, jucați treatru! Nu vă interesează decât moștenirea!, a transmis apropiaților.

Pentru că Iosif Pop a spus că va da cea mai mare parte din avere nepotului care se căsătorește primul, Violeta și Sergiu Pop deja își bat fiul la cap, pe Victor, în legătură cu relațiile lui amoroase.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 din 25 august 2023

Victor are ca obiectiv obținerea unui proiect foarte important pentru firma de arhitectură, numai că, în timp ce el se strofoacă, vărul Vlady e preocupat cu altele, cum ar fi obținerea unei întâlniri și, ulterior, moștenirea bunicului Iosif. Nici părinții lui Victor nu se lasă mai prejos. În plan paralel, Doina Georgescu dorește să o vadă la casa ei pe una dintre fiice, așa că i-a făcut un profil de dating.

Doina încearcă să o convingă pe Eva să meargă la întâlnirea cu doctorul. Chiar se preface că e bolnavă. În cele din urmă, Eva acceptă. Florentina este o persoană extrovertită și foarte deschisă, care îl copleșește pe Vlady. De asemenea, ea nu se încadrează în concepția lui despre viitoarea soție. Vine la Vlady și îl îmbrățișează. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 reluare 25 august 2023.

Eva și Victor vorbesc despre Paris, despre studiile acolo, despre finanțe, despre tatăl ei. Amândoi se simt bine la întâlnire. Mai cer de băut, iar Vlady repetă manevra.

Acestia, după mai multe pahare, vorbesc despre relații. Victor îi spune că îi place de ea, dar că nu caută o relație, el fiind acolo pentru că l-a obligat Violeta. Eva îl întreabă dacă și lui i-a făcut profil pe platformele de întâlniri online. Eva crede că mamele lor au vorbit. Îi spune că nici ea nu vrea o relație și că a venit doar de gura mamei ei. Cei doi sunt pe aceeași lungime de undă. se simt bine împreună. Ciocnesc „pentru nonrelația noastră”.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 reluare 25 august 2023, poate fi urmarit mai jos

Eva e pe cale să cadă, iar victor o prinde. Este destul de amețită când pleacă. Cei doi iau un taxi, iar Eva îi cere șoferului să dea muzica mai tare. Cântă. Amândoi par să se simtă bine unul în compania celuilalt și să se simtă liberi. Victor și Eva își petrec noaptea într-un club. Beau, dansează și vorbesc despre șeful Evei care a încercat să-i pună mâna pe fund, iar ea i-a întors-o la spate. Îi mărturisește că și-a dat demisia, iar Victor e de acord cu ea. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 1 complet 25 august 2023.

Victor este anunțat de la recepție că trebuie să elibereze camera. Acesta încearcă să plece fără să o trezească pe Eva. Dar când vrea să își ia ceasul de la mâna ei, fata se trezește și începe să țipe. Niciunul dintre ei nu-și amintește ce s-a întâmplat. Fac cunoștință din nou și își dau seama de confuzie.

Amândoi își aduc aminte frânturi din nebuniile făcute cu o seară înainte. Eva îi înapoiază ceasul lui victor, care e de la bunicul lui. Amândoi consideră că a fost o noapte distractivă, dar decentă, în care nu s-a întâmplat nimic. Își iau rămas-bun.


error: Content is protected !!