Camera 609 Lasa-ma Imi Place Sez.1 Episodul 9 din 20 Octombrie 2023

camera 609 serial 2023 complet reluare
Victor are brațele pline de jucării și haine in noul episod lasa-ma imi place camera 609 episodul 9 sezonul 1 reluare 20 octombrie 2023. Tânărul a umplut patru coșuri de lucruri pentru copii. Acesta este entuziasmat de nașterea copilului său.

„Caracterul unei persoane nu se dezvoltă dacă-i dai totul de-a gata. Copilul nostru o să trebuiască să învețe despre valoarea lucrurilor, despre ce înseamnă să ai răbdare (…) Pare că vrei să-i deschizi un butic la scara blocului”, încearcă Eva să-l aducă cu picioarele pe pământ. În cele din urmă ajung la un consens. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 din 20 octombrie 2023..

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 din 20 octombrie 2023

Lenuța aude discuția telefonică a Luminiței cu Diana. Femeia i-a spus Dianei că Victor și Eva o să aibă un băiețel și că acum este momentul să intervină ea în relația celor doi. Luminița îi dă în grijă Lenuței să scoată toate tentațiile din casă, deoarece Flory s-a hotărât să slăbească. În cele din urmă, Lenuța îi spune Violetei despre discuția Luminiței cu Diana.

Victor și Eva ajung acasă, iar Doina îi felicită pentru că vor avea un băiat. Astfel cei doi află că și-au anunțat deja familiile ce sex are copilul lor. Victor, conform pariului, îi cere Evei să-i pregătească de mâncare. Aceasta îi pregătește, însă între timp mănâncă aproape tot. „De departe cea mai bună dietă pe care am ținut-o până acum”, îi spune Victor. Doina se oferă să le facă ea ceva de mâncare. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 reluare 20 octombrie 2023.

Victor dă dovadă de reflexe paterne atunci când Ana se lovește și îi sare în ajutor: „Înseamnă că aici piciorul o să se facă puternic-puternic ca al unei prințese războinice”, o împacă el pe fetiță.

Evei îi dau lacrimile când îi vede împreună. De asemenea, ea crede că va fi o mamă oribilă, dat fiind că nu a știut cum să reacționeze când a căzut Ana, nici nu și-a dat seama trei luni că este însărcinată și, mai ales, pentru că nu se iubesc. Tânăra este copleșită de situație.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 reluare 20 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Tocmai atunci, Victor primește un telefon de la Diana. Aceasta îi spune că nu se simte bine: „Cred că am făcut o toxiinfecție alimentară și cred că trebuie să ajung la spital.” Victor îi promite că va ajunge repede la ea.

Diana îi cere scuze că l-a întrerupt ieri când l-a chemat la ea acasă: „Eu n-am nevoie de doctori. Am nevoie de tine”, îi spune fata.

Eva se pregătește să ajungă la Muzeul de Artă. În acest timp, Victor încearcă să o sune, dar tânăra nu-i răspunde. Aceasta se întâlnește la expoziție cu Victor Popescu. El îi propune să vadă expoziția împreună, iar ea acceptă. Aceasta i se destăinuie. „O să fie o nuntă doar pe hârtie, de dragul copilului.” „Nu e un tip rău… se comportă cât de bine poate în circumstanțele create”, îi spune ea. De asemenea, adaugă faptul că și-ar fi dorit să nu rămână însărcinată.

Victor Popescu este uimit de situația Evei și de faptul că Victor Pop încă se mai vede cu Diana.
Medicul vrea să ducă relația dintre el și Eva mai departe decât medic-pacient. El își dorește să fie prieteni. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 complet 20 octombrie 2023.