Camera 609 Lasa-ma Imi Place Sez.1 Episodul 4 15 Septembrie

camera 609 serial 2023 complet reluare

Bunica află veștile bune de la Violeta astazi la camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 online 15 septembrie 2023, ea se bucură că Victor a convins-o pe Eva să se căsătorească cu el. Aceasta vrea numărul de telefon al tinerei pentru a o felicita-o. Inițial, Eva crede că telefonul este o farsă. Bunica o felicită și se bucură că a intrat în familia lor. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609 Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 din 15 septembrie 2023..

Elisabeta Pop vorbește și cu Doina, o invită la cină. Dar Doina îi spune că ea e mai tradiționalistă și ar vrea ca Victor să vină să-i ceară mâna Evei. Elisabeta este de acord cu pețitul și îl convinge și pe Victor să accepte, mai ales că și bunicul lui Victor a pețit-o pe ea la vremea respectivă.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 din 15 septembrie 2023

Luminița și Victor află că bunica este la Violeta și la Sergiu și că nu ajunge la ei la masă. Cei doi se duc peste Violeta și Sergiu și îi spun bunicii de articolul apărut în presă despre Victor, Eva și Diana. Elisabeta Pop vrea ca Diana să afle imediat de ruperea logodnei. De asemenea, vrea să afle cum stau lucrurile dintre Vlady și Florentina și îi anunță că nu ar vrea ca nepoții ei să se însoare doar pentru moștenire.

Doina face pregătiri pentru venirea familiei lui Victor și pentru zestrea Evei. Tânăra se sperie de numărul de persoane pe care Doina și Adina vor să ajungă la nuntă. Victor o sună pentru a-i spune Evei să o convingă pe Doina să renunțe la pețit. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 reluare 15 septembrie 2023.

Mara și Adina vorbesc despre Marius, care se lasă așteptat cu invitația în oraș. Victor îl surprinde făcându-și fotografii la el în birou. Acesta îi povestește de cerința Doinei. Marius este în favoarea pețitului, acesta practicându-se și la el în sat. Victor vrea să le convingă pe Eva și pe Doina să renunțe la pețit. Mara îl sună pe Marius și îl invită la o cafea. Cei doi petrec câteva ore împreună, însă acesta nu-i dezvăluie adevărata sa ocupație.

Doru sună la presă pentru a vinde pontul despre pețit. Acesta vrea să facă rost de bani rapid pentru a o invita pe Adina la masă la un restaurant scump. El se deghizează pentru a nu fi recunscut, însă Niți îl surprinde la masă.

Vlady și Florentina anunță că s-au căsătorit la Primărie, doar ei doi, fără invitați. Luminița este nervoasă că cei doi au procedat în acest mod și speră să nu afle bunica. Ulteior, Violeta află de căsătoria celor doi.

Victor le surprinde pe Eva și pe Doina vorbind. Eva îi mărturisește mamei sale că este stresată din cauza vizitei și, mai ales, este copleștită de tot ce se întâmplă. Doina vrea doar să știe că Eva va avea o viață mai bună decât a avu ea, mai ales că se regăsește în povestea Evei. Ea își dorește să nu ajungă să-și crească singură copilul.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 reluare 15 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Eva îi mărturisește că și-ar dori să fie puternică, independentă și respectată ca mama ei. Mama sa o asigură că nu este singură. Victor le spune că este de acord să o pețească pe Eva, chiar dacă venise s-o convingă să renunțe la idee. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 complet 15 septembrie 2023.

Victor și Eva își petrec ziua împreună. În timp ce se plimbă cu mașina, Eva își aduce aminte că au fost pe acolo și în noaptea petrecută împreună. În cele din urmă, Victor recunoaște că îi e teamă de mama Evei.