Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 14 din 24 Noiembrie

camera 609 serial 2023 complet reluare

Luminița le spune lui Vlady și Florentinei că medicul este îndrăgostit de Eva la camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 din 24 noiembrie 2023. Ea este dezamăgită când află că cei doi deja știau. Însă, după ce Flory pleacă de lângă ei, Luminița îi mai spune lui Vlady de contractul prenupțial semnat de Eva. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 din 24 noiembrie 2023..

„De ce mă mai chinui eu cu Flory dacă am pierdut”, se plânge Vlady. „E arma perfectă care vine în momentul oportun”, îi spune Luminița, care crede că dacă află Elisabeta de contract n-o să mai primească Victor moștenirea.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 din 24 noiembrie 2023

Victor și Eva se uită la pozele făcute împreună și se gândesc la ”paiul din ochiul celuilalt”. Adina și Mara vin să se confeseze Evei, care într-un final le spune de anularea căsătoriei cu Victor. „Eu am văzut cum se uită il dottore la tine”, îi spune Adina Evei. „Ești foarte dificilă, Eva”, îi spun surorile ei, cărora li se pare amuzant că Victor i-a dat un pumn medicului, după care a leșinat de la sânge. „O să te omoare mama”, îi spune Adina.

Doru încă trăiște în casa lui Vlady și își imaginează că este bogat, iar Adina este încă lângă el. Chiar și Doina apare în ”vizualizarea” acestuia. „Ginerele meu, bogat și perfect. Poți să-mi spui mama. Ești la fel de important ca fetele mele”, i-ar spune ea. Este trezit din visare de Vlady, care are nevoie să plece cu mașina. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 reluare 24 noiembrie 2023.

Elisabeta vine în vizită la Doina să discute despre nuntă. Eva li se alătură, însă se preface răcită, iar bunica se retrage: „A făcut Victor ceva”, își spune ea.

„Sigur s-a întâmplat ceva”, își spune și Doina, însă nu află nimic de la cele trei fete.

Victor îi povestește Dianei despre problemele pe care le are cu Eva. Tânăra îi oferă ”un umăr pe care să plângă”.

„Ce-a mai făcut?” întreabă ea. „Știu eu de ce ai nevoie acum”, continuă și îi face un masaj. „Tu chiar cari toate problemele lumii pe umerii tăi”, îi mai spune ea.

„Dacă vrei, am putea să ieșim diseară, să bem ceva, să dansăm”, îi propune ea.

„Sincer să fiu, vreau să dorm”, spune el.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 reluare 24 noiembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

„Ce mă fac eu cu opera asta de artă?” își spune Mara, brodând la rochia de mireasă a Evei. Doina o surprinde și vrea să afle ce se mai întâmplă în viața mezinei sale. Mara îi spune ce s-a întâmplat între Victor și medic și că Eva nu vrea să se mai căsătorească. Cele două pun la cale un plan pentru a-i împăca pe Eva și Victor. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 complet 24 noiembrie 2023.

Violeta și Sergiu ies în oraș. Femeia îi spune lui Sergiu că dacă Victor și Diana nu se împacă, Felicia îi va spune Elisabetei de contractul semnat de Eva. În același timp, dacă Victor și Eva nu se împacă, nu mai primesc moștenirea.

Victor primește un colet care pare a fi de la Eva.

„Uite, mă, că nu e așa căpoasă”, își spune el.

În același timp, Eva o sună pe Violeta pentru a-i cere voie să treacă să ia niște haine. Violeta consideră că trebuie să-i trimită Evei un cadou din partea lui Victor, pentru ca Elisabeta să nu afle că Eva își strânge lucrurile din casă.