Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 13 din 17 Noiembrie

camera 609 serial 2023 complet reluare

Flory ajunge acasă la Eva in lasa-ma imi place camera 609 episodul 13 sezonul 1 din 17 noiembrie 2023, după ce a fost alergată de câinii de pe stradă. În același timp, Vlady i se destăinuie lui Doru: „Gemeni înseamnă doi, cu mine trei, cu tata patru, deci nu mai e loc și de-al cincilea, îmi pare rău.” Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 din 17 noiembrie 2023..

Victor poartă o discuție cu Diana. Acesta îi spune că o să-i vireze banii pentru operația tatălui său, însă nu se vor mai vedea. „Nu e corect față de Eva”, îi spune el. „Noi trebuie să încetăm”, continuă el, care consideră că trebuie să nu se mai vadă, astfel încât să nu o mai streseze inutil pe mama copilului său.

„Și banii ăștia sunt ca să-mi țin gura”, îi răspunde Diana. „Au fost șanse peste șanse”, îi spune Victor, care crede că Diana avea doar o chestie simplă de făcut, și anume să aștepte, ceea ce tânăra nu a făcut. „Bine că ea n-a greșit. Și stai liniștit, n-o să sifonez despre căsătoria ta falsă. (…) Mersi pentru șpagă”, îi strigă ea ieșind din birou.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 din 17 noiembrie 2023

Roxana îi aduce lui Victor invitațiile de nuntă și îi aduce aminte de cursurile prenatale. Victor o roagă să-i facă transferul suplimentar al Dianei. „Nu vreau să mă bag, dar sunteți sigur?” îl întreabă Roxana. Acesta o asigură că face ceea ce trebuie și îi promite o mărire de salariu.

Vlady îi mărturisește Florentinei că îi e frică să devină tată. „Dacă o să mă urască? Dacă n-o să fiu un tată bun?” „Să știi că și mie mi-e frică”, îi dezvăluie Flory. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 reluare 17 noiembrie 2023.

Diana îi face o vizită lui Victor Popescu la cabinet. Aceasta vrea să-i propună să accepte planul făcut cu Felicia. Victor Popescu crede că Eva nu-l iubește pe viitorul său soț, însă Diana îi spune cum stau lucrurile de fapt. Tânăra crede că au șanse, din moment ce Victor și Eva nu și-au dat încă seama că se iubesc.

Victor Popescu contemplează ideea Dianei: „Chiar sunt îndrăgostit? Nu e bine deloc…” Medicul pleacă neliniștit de la clinică. Elisabeta discută cu Victor despre relația dintre el și Eva. Aceasta vrea să afle dacă cei doi se iubesc cu adevărat.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 reluare 17 noiembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Diana ajunge la birou, iar Roxana o abordează cerând facturile de la spital pentru banii transferați, argumentând că au fost cerute de contabil. Tânăra îl sună pe Dragoș pentru a afla ce trebuie să facă.

Victor îl caută pe medic la clinică, însă asistenta acestuia crede că este o glumă, dat fiind numele. „Voi doi o să divorțați imediat după ce se va naște copilul”, îi spune medicul. „De unde știi?” întreabă Victor. „Eva mi-a spus. Eu și Eva suntem prieteni buni și are mare încredere în mine”, îi răspunde el. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 complet 17 noiembrie 2023.