Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 12 din 10 Noiembrie

camera 609 serial 2023 complet reluare

Victor se interesează ce a pățit tatăl Dianei in episodul 12 sezonul 1 camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 12 din 10 noiembrie 2023. Atunci intră și Felicia, iar tânărul îi spune că îi pare rău pentru soțul ei. El se retrage. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 12 din 10 noiembrie 2023..

„Să știi că Diana trece printr-o perioadă foarte grea acum”, îi spune Victor Evei. Tânăra crede că ar fi mai bine dacă nu s-ar mai căsători, însă Victor nu e de acord. „Te joacă pe degete, Victor, tu nu vezi asta?” îi spune Eva. Dar Victor nu crede că Diana e un om rău, ci trece printr-o perioadă delicată. Victor dorește să o ducă pe Eva într-un loc special. „Ai încredere”, îi cere el.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 12 din 10 noiembrie 2023

Victor o duce pe Eva în „al doilea loc favorit din lume”, este locul unde venea cu bunicul. Cei doi stăteau la cort și priveau cerul. „A însemnat foarte mult pentru mine. Mi-a fost și mentor și etalon”, i se destăinuie el. Tânărul își amintește momentele petrecute cu bunicul său.

Eva ar vrea să știe care este primul loc preferat. Victor îi răspunde: „Camera 609.” „Eva, eu chiar vreau să ne căsătorim”, îi spune Victor. Acesta crede în cuvintele bunicului care i-a spus că trebuie să fie foarte puternic dacă toată lumea s-a aliat împotriva lui. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 12 reluare 10 noiembrie 2023.

Cocuța și Lenuța îi dau sfaturi în dragoste lui Marius.

„Vrem să-ți îngrășăm stima de sine”, îi spune Cocuța, în timp ce Lenuța îl învață niște tehnici de vizualizare.

Felicia, Diana și Dragoș au o ședință pentru a pune la cale un plan pentru a face rost de mai mulți bani de la Victor.

Doina bagă toată familia Georgescu în ședință pentru a afla ce s-a întâmplat. Eva o minte, spunându-i că s-a dus ieri să-și ducă lucrurile la Victor și s-a întristat că nu va mai locui cu ele.

Adina se pregătește să se ducă acasă la ea pentru a lua ceva, însă nu știe că Doru a închiriat casa pentru a face rost de bani. Astfel că atunci când vrea să-i facă o surpriză lui Doru, găsește un alt bărbat acolo. „Ești chel cu părul lung”, îi spune ea bărbatului respectiv.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 12 reluare 10 noiembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Doina este încântată de pătuțul cumpărat de Victor. În tot acest timp, Marius o spionează pe Mara. Cocuța îl sperie și cade în piscină. Femeia își dă seama că Mara este tânăra pentru care suferă Marius.

Eva descoperă fotografia cu ei doi. „Cute”, spune ea. Victor nu știe despre ce e vorba, iar tânăra crede că glumește. Cei doi își imaginează cum se vor cronometra pentru a afla cine schimbă scutecul mai repede. Violeta îi vede sărutându-se: „Victor s-a îndrăgostit de ea. Și de câte ori m-a asiurat că nu e cazul.” Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 12 complet 10 noiembrie 2023.