Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 3 din 8 Septembrie

camera 609 serial 2023 complet reluare

Luminița și Mircea merg în vizită pe la Violeta și Sergiu in camera 609 lasa-ma imi place episodul 3 sezonul 1 din 9 septembrie 2023. Luminița dorește să își arate sprijinul pentru ei. De asemenea, ea le spune că și ei așteaptă un nepoțel, doar că vor să o facă în ordinea potrivită. Luminița vrea să afle care a fost reacția Dianei când a auzit de copilul lui Victor. Dar își dă seama că tânăra încă nu a aflat. Este foarte curioasă în legătură cu fata care o să aibă un copil cu Victor și încearcă să îi facă pe cei doi să îi spună mai multe. Va invitam sa urmariti mai jos noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 din 8 septembrie 2023..

Se face o paralelă între Eva și Mara care, deși par să își răspundă una celeilalte, sunt absorbite de propriile gânduri. După pseudodiscuția cu Mara, Eva îl sună pe Victor să-i spună că este de acord să se căsătorească și că o să semneze și contractul dacă așa își dorește el.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 din 8 septembrie 2023

Tânăra își anunță familia că a hotărât să se căsătorească, însă le ascunde faptul că Victor i-a oferit un contract prenupțial pe care are de gând să-l semneze. De asemenea, Victor le spune părinților săi că Eva a acceptat să se căsătorească cu el și că va semna și contractul.

Violeta îl întreabă dacă i-a spus Dianei, dar acesta le spune că a fost întrerupt de apelul despre starea de sănătate a tatălui ei. Violeta îl previne în legătură cu Luminița care vrea să afle mai multe despre familia Evei. Urmareste mai jos acum serialul camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 reluare 8 septembrie 2023.

După discuția în familie la micul-dejun, Luminița și Vlady își unesc forțele pentru a face rost de numărul de telefon al Evei. Aceștia pun în aplicare un plan pentru a afla și adresa tinerei. Planul le iese de minune, iar Luminița îl trimite pe Vlady în recunoaștere, în timp ce ea se vede cu „un prieten mai vechi din presă”.

În timp ce Doina își amanetează bijuteriile pentru a strânge bani pentru căsătoria Evei și pregătirea casei pentru venirea lui Victor, cei doi se întâlnesc pentru a semna contractul prenupțial. Eva semnează contractul fără să citească și, mai ales, fără să completeze suma la compensație. Ea își dorește doar să țină respectivul contract secret. Cei doi vor să mențină o relație bună între ei de dragul copilului.

Presa îi surprinde când ies din restaurant. Victor e întrebat de Diana și dacă Eva este noua logodnică a sa.

Noul serial romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 reluare 8 septembrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim-plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 complet 8 septembrie 2023.