Cabo, Iluzii In Paradis – Episodul 22 si Episodul 23 din 5 Aprilie 2023

cabo iluzii in paradis episodul 22 si episodul 23 5 aprilie 2023

Fanii telenovelelor mexicane pot urmări din aprilie 2023, la postul acasa, începând cu ora 17.00, serialul „Cabo, iluzii în Paradis” (“Cabo”), difuzat în țara de origine anul trecut. Producția, realizată de Televisa în colaborare cu Univision, este remake-ul telenovelei “Predestinați” (“Sortilegio”, 2009), cu Jacqueline Bracamontes și William Levy în rolurile principale. Aceasta, la rândul ei, are la bază o producție din 1985, “Tú o nadie”, cu Lucia Mendez și Andrés García. În „Cabo, iluzii în Paradis” protagoniștii sunt Bárbara de Regil, Matías Novoa și Diego Amozurrutia. Urmariti mai jos noua telenovela mexicana Cabo, iluzii in paradis episodul 22 si episodul 23 online 5 aprilie 2023.

Cabo, iluzii in paradis episodul 22 si episodul 23 reluare 5 aprilie 2023

În prim-plan se află Sofía (Bárbara de Regil), o tânără modestă care se căsătorește cu un afacerist pe nume Alejandro. Imediat după nuntă, el moare într-un accident de avion. Devastată, Sofía călătorește la Cabo pentru a-și cunoaște socrii.

Când ajunge la destinație ea se reîntâlnește cu Alejandro, care este în viață, și descoperă că el nu este bărbatul de care s-a îndrăgostit. Alejandro îi dezvăluie că numele lui este de fapt Eduardo (Diego Amozurrutia) și că adevăratul Alejandro este fratele său, acesta murind de fapt în accidentul de avion. Totul a fost pus la cale de Eduardo ca să-i poată lua averea fratelui său.

Sofía refuză să accepte planurile lui Eduardo, însă este șantajată așa că acceptă să continue minciuna. Povestea ia o întorsătură neașteptată când adevăratul Alejandro (Matías Novoa) se întoarce acasa, nevătămat în urma accidentului, și este surprins să afle că are o soție de care nu își amintește nimic. Pe site-ul nostru puteti urmari in reluare telenovela Cabo, iluzii in paradis episodul 22 si episodul 23 complet, fara intreruperi.

“Această telenovelă este o mare provocare și este complexă. Este o poveste de dragoste, pasiune, înșelăciune și ambiție pe care am avut ocazia să o adaptez și în 1995 (n.r. – în “Acapulco, cuerpo y alma”). Acum am ocazia să fac o versiune actuală, pentru un public nou, iar pentru asta am avut nevoie de un loc magic. Și până la urmă l-am găsit – Los Cabos, Baja California Sur”, a spus, la începutul filmărilor, regizorul José Alberto Castro, citat de produ.com.

La rândul său și Matías Novoa a declarat, citat de peopleenespanol.com: “O să vedeți niște peisaje superbe, multă iubire, dar și multe minciuni. “Cabo” are o poveste mai veche, dar scrisă foarte bine, care a căpătat un aer proaspăt”.

Noua telenovela Cabo, iluzii in paradis episodul 22 si episodul 23 integral 5 aprilie 2023, poate fi urmarita putin mai jos

Pe Bárbara de Regil ați văzut-o anul trecut tot la acasa, alaturi de Guy Ecker în telenovela “Mai mult decât o familie” (“Parientes a la fuerza”), în timp ce Matías a jucat în producții de succes precum “La Doña”, “Să învingi trecutul”, dar și în serialul de la Netflix, „Cine a ucis-o pe Sara?”.

Pe aceeași platformă online Matias apare în serialul de comedie “Doar două mame ai” (“Madre Solo hay Dos”). Pe frumoasa Eva Cedeño (Isabela) ați văzut-o până nu de mult în serialul „Iubiri fără hotar” („Amor dividido”), în care i-a dat replica lui Gabriel Soto. Diego Amozurrutia, care e și cântăreț, a jucat, printre altele, în “Intrigi în Paradis” și “Rebelde”. Urmareste mai jos serialul mexican Cabo, iluzii in paradis episodul 22 si episodul 23 reluare 5 aprilie 2023.