Bravo, tata! Sezonul 1 Episodul 1 Complet 22 Octombrie 2023

bravo tata sezonul 1 episodul 1

Mario împrumută de la Gioni o hartă a lumi in bravo tata sezonul 1 episodul 1 complet 22 octombrie 2023, însă nu este ceea ce îi trebuie lui David! Gioni și Ramona vor să verifice dacă este într-adevăr posibil ca Tibi să fie fiul său. Te invitam sa urmaresti mai jos noul serial romanesc de comedie Bravo tata sezonul 1 episodul 1 din 22 octombrie 2023..

Bravo, tata! sezonul 1 episodul 1 din 22 octombrie 2023

Emil, medicul veterinar, îi decorează camera fetiței. Acesta este văduv de doi ani. „Boss, tu ești constipat emoțional”, îi spune Sică. Fetița îi pune întrebări dificile, la care Emil răspunde inventiv. Evelina nu vrea să intre în afterschool, iar noua profesoară intervine între cei doi și o distrage pe fetiță.

Emil plânge în mașină, iar Flavius intervine. El se prezintă, fiind vecini și adminul grupului de Whatsapp pentru părinți. Acesta îl invită la masă pentru a se cunoaște și merg la Gioni la cafenea, unde îl întâlnesc pe Tibi.

Evelina îi povestește lui Emil că Tibi a tras-o de păr, iar bărbatul îi cere lui Flavius să intervină. Flavius o mituiește pe Miru pentru a afla ce s-a întâmplat la afterschool. Urmariti aici pe site mai jos acum serialul Bravo tata sezonul 1 episodul 1 reluare 22 octombrie 2023.

Flavius și Cristina vor să-și petreacă o seară romantică, însă bărbatul este supărat că soția sa și-a scos steriletul fără să îl anunțe. „Dar am discutat. (…) Ne-am mutat la țară ca să facem un copil, nu?” îl întreabă ea. „În principiu, adică mai vedem, mai vorbim”, îi răspunde Flavis, el fiind cel care are grijă de cele două fetițe ale lor din relațiile anterioare.

Discuția le este întreruptă de o vecină binevoitoare. Flavius este amenințat de fosta soție, deoarece nu i-a plătit pensia alimentară. „Avem probleme mult mai mari. Nu le rezolvăm în 20 de minute”, îi spune Flavius Cristinei când aceasta încearcă să discute înainte de a intra în ședință.

Fiica lui Flavius își dă seama că acesta și Cristina vor să aibă un copil. Ea este supărată pe tatăl său. Nina nu o consideră pe fiica Cristinei sora ei. „Tot timpul îi iei apărarea, doar pe mine nu mă asculți”, îi reproșează ea tatălui său.

În cele din urmă, Nina coboară din mașină, iar Flavius o duce pe cea mică la școală. El rămâne să discute cu mămicile de serbare. Directoarea școlii, Angelica, este chiar fosta sa soție, care îi dă un ultimatum în ceea ce privește pensia alimentară.

Un nou serial romanmesc bravo tata sezonul 1 episodul 1 reluare 22 octombrie 2023, poate fi urmarit mai jos

Gioni, Mario, Flavius și Emil se întâlnesc la școală pentru a lămuri situația dintre Tibi și Evelina. Emil este foarte înflăcărat în urma celor întâmplate, însă Gioni nu este dispus să-și asume responsabilitatea. Angelica le prezintă celor patru tați adevărata poveste dintre copii. Cu toate acestea, Emil și Gioni continuă să se certe. Pentru a calma spiritele, directoarea îi obligă să se ocupe de serbarea școlii. Toți patru primesc costume pentru serbarea respectivă.

„În seara asta veți fi martorii unei mici demonstrații de showbiz”, le spune Gioni taților care nu credeau că se va prezenta îmbrăcat în Albă ca Zăpada. Urmariti mai jos in premiera noul serial romanesc bravo atata sezonul 1 episodul 1 online 22 octombrie 2023.