Bravo, ai stil! Sezonul 8 Episodul 8 din 11 Aprilie 2023

bravo ai stil 11 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 8
Raluca Bădulescu a întors toate privirile in Bravo ai stil 11 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 8, după ce a urcat pe podiumul emisiunii. Vedeta nu doar că și-a împlinit visul, însă le-a oferit concurentelor o lecție cu privire la modul prin care poți să încerci ceva inedit în emisiune și să defilezi pe o piesă îndrăzneață!

La începutul emisiunii, Ilinca Vandici le-a anunțat pe concurente că Raluca Bădulescu lipsește, iar altcineva îi va lua locul. După ușile „Bravo, ai stil” 2023 a intrat chiar Raluca Bădulescu, însă apariția ei spectaculoasă i-a lăsat pe toți prezenți în platou cu gura căscată.

Bravo ai stil sez 8 ep 8 integral 11 aprilie 2023

Raluca Bădulescu este o mare fană a perucilor, motiv pentru care apare în fiecare ediție „Bravo, ai stil” cu o diferită culoare a părului și un nou stil. De data aceasta, vedeta s-a întrecut pe sine și a venit în platou cu o perucă excentrică, care a luat privirile tuturor.

În timp ce se aflau în culise, Raluca Bădulescu i-a făcut o surpriză Ilincăi Vandici, care a chemat-o să îi vadă peruca. Atunci când a văzut-o, celebra prezentatoare a țipat și s-a arătat extrem de entuziasmată pentru transformarea colegei sale de platou.

Raluca Bădulescu a reușit să treacă prin această transformare cu ajutorul lui Alexandru Abagiu, dar și a celebrului hairstylist Sorin Stratulat. În culise, cei doi au făcut o echipă de excepție și i-au împlinit visul Ralucăi Bădulescu. Alexandru Abagiu le-a transmis concurentelor să ia transformarea Ralucăi Bădulescu drept un exemplu pentru a încerca mereu lucruri noi. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 8 online 11 aprilie 2023.

Beatrice a venit în a opta ediție „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută excentrică, însă un alt detaliu i-a atras atenția lui Maurice Munteanu încă de la început. Juratul i-a lăudat concurentei defilarea, în special faptul că a reușit să își aleagă o piesă potrivită cu ținuta, care a fost compusă din piesă negru cu roșu. Maurice Munteanu nu a mai putut aștepta până concurenta a venit în fața juraților, motiv pentru care a felicitat-o imediat.

Noua emisiune, bravo ai stil 11 aprilie 2023 reluare sezonul 8 episodul 8 poate fi urmarita mai jos

„Asta înseamnă să simți piesa, să mergi în ritmul ei, să transmiți mesajul prin piesă, ținută și ce e în interior. Bravo, dragă!”, i-a transmis juratul de la „Bravo, ai stil” 2023 concurentei.

Beatrice a primit două steluțe din partea juraților, mai exact din partea lui Maurice Munteanu și a lui Alexandru Abagiu. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 11 aprilie 2023 complet episodul 8 sezonul 8.


error: Content is protected !!