Bravo, ai stil! Sezonul 8 Episodul 6 din 7 Aprilie 2023 – Gala 1

bravo ai stil 7 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 6
Alina a deschis prima seară concept din Bravo, ai stil sezonul 8 episodul 6 online 7 aprilie 2023. Concurenta a purtat o ținută care îi reflecta stilul vestimentar.

Prima gală a sezonului 8 al „Bravo, ai stil!” a debutat cu momentul Alinei. Tânăra a ales ca, pentru a respecta conceptul propus, și anume „Stilul meu”, să poarte o rochie de culoare neagră, asortată cu cercei în aceeași culoare. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 6 complet 7 aprilie 2023

Alina a pășit încrezătoare pe scenă, în pași de dans, și chiar dacă jurații nu au fost dați pe spate de ținuta ei, aceasta a reușit să facă senzație cu naturalețea mișcărilor sale.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 6 online 7 aprilie 2023

Tânăra concurentă s-a făcut frumoasă, s-a aranjat, s-a îmbrăcat într-o rochie care i-a pus silueta în valoare și s-a pregătit pentru un eveniment important. Alina a intrat pe scenă dansând, ceea ce i-a surprins plăcut pe jurați.

Luiza nu a reușit să impresioneze în prima gală a sezonului cu numărul 8. Tânăra a ales o ținută de prințesă care să îi reflecte stilul vestimentar.

Luiza nu a reușit să impresioneze în prima gală a sezonului cu numărul 8. Concurenta a pășit încrezătoare în platoul emisiunii de fashion, sperând că ținuta pe care a conceput-o să îi aducă un verdict pozitiv din partea juraților.

Din nefericire pentru aceasta, outfit-ul propus de tânără nu a reușit să impresioneze nici masa juriului și nici pe celelalte concurente, care s-au declarat profund neimpresionate de modul în care a ales Luiza să se îmbrace.

Printre aspirantele la titlul de „cea mai stilată femeie din România” care au comentat ținuta Luizei s-a numărat și Beatrice, iar culorile predominante ale outfit-ului Luizei nu au fost deloc pe placul ei.

Alexandru Abagiu a avut câteva cuvinte de laudă la adresa concurentei, pentru modul în care aceasta a ales să își stilizeze părul, dar și pentru faptul că a ținut cont de propunerile juraților și a apelat la accesorii de o calitate superioară, comparativ cu celelalte ediții ale emisiunii.

Noua emisiune, bravo ai stil 7 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 6 poate fi urmarita mai jos

„Această nuanță de portocaliu este complementară cu acea nuanță de verde. Ar fi ficționat pentru mine mai mult un accesoriu pe zona de păr, decât pe cercei. Îmi place calitatea accesoriilor pe care le-ai pus, nu mă omor după formă, dar îmi place că strălucesc fin.”, a spus Alexandru Abagiu.

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au fost extrem de tranșanți cu privire la outfit-ul Luizei, pe care l-au demontat bucată cu bucată.

Verdictul final a fost unul dur pentru Luiza. În timp ce Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu i-au acordat 2 puncte concurentei, Maurice Munteanu nu a putut să dea mai mult de 1. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 7 aprilie 2023 episodul 6 sezonul 8.