Bravo, ai stil! Sezonul 8 Episodul 10 din 13 Aprilie 2023

bravo ai stil 13 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 10
În a zecea ediție Bravo ai stil sezonul 8 episodul 10 din 13 aprilie 2023, Constanția a decis să renunțe la inhibiții. Concurenta s-a îmbrăcat cu ținuta din această seară pentru a se întâlni cu fostul ei prieten fotograf, pentru o sesiune foto. Ținuta tinerei a fost catalogată de celelalte concurente drept una foarte îndrăzneață, iar unele dintre ele au spus că este chiar vulgară.

Multe dintre concurentele de la „Bravo, ai stil” 2023 au fost de părere că ținuta Constanției din această seară nu este un styling, ci mai mult o încropeală. Ea a fost felicitată pentru curajul de care a dat dovadă pentru a purta o asemenea ținută, însă nu a fost îndeajuns pentru „Bravo, ai stil”.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 10 complet 13 aprilie 2023

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România intră de duminică, 2 aprilie,

Constanția a primit o singură steluță, din partea lui Alexandru Abagiu, care a apreciat faptul că tânăra a ieșit din zona ei de confortși a experimentat în zona de beauty. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au fost de acord cu celelalte concurente în ceea ce privește ținuta îndrăzneață a Constanției.

Sorina a venit în a zecea ediție „Bravo, ai stil” 2023 cu o ținută care a fost chiar pe sufletul Ralucăi Bădulescu! Nu același lucru se poate spune și despre concurente. Atunci când a fost nominalizată să își dea cu părerea despre ținută, Beatrice a rămas pentru câteva secunde fără cuvinte. Ea este de părere că Sorina a continuat să vină în competiție cu ținute de tip set, fiind o opțiune mult mai sigură. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 10 complet 13 aprilie 2023.

În a zecea ediție „Bravo, ai stil” 2023, Sorina a primit două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu. În mod special, Raluca Bădulescu a fost cucerită de piesele alese de Sorina. Jurata a îndemnat-o pe concurentă să poarte mai des rochii sau fuste scurte, deoarece îi complimentează picioarele.

În a zecea ediție „Bravo, ai stil” 2023, Luiza a încercat să îi surprindă pe jurați cu un nou look, motiv pentru care a apelat la o perucă de culoare roșcată. În ciuda eforturilor ei, concurenta nu a reușit să obțină nicio steluță.

Noua emisiune, bravo ai stil 13 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 10 poate fi urmarita mai jos

Alegerile stilistice ale Luizei din această seară i-au făcut pe jurați să ajungă la concluzia că fetele nu știu să accesorizeze ținutele. Raluca Bădulescu speră că toate concurentele o să fie mult mai pregătite de săptămâna viitoare. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 13 aprilie 2023 episodul 8 sezonul 10.


error: Content is protected !!