Bravo, ai stil! Sezonul 8 Episodul 11 din 14 Aprilie 2023

bravo ai stil 14 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 11
Jasmine a pășit cu lacrimi în ochi în platoul Bravo ai stil sezonul 8 gala 2 episodul 1 online 14 aprilie 2023. Aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a trecut prin mari emoții în această seară.

Bravo ai stil sezonul 8 gala 2 episodul 11 complet 14 aprilie 2023

Tânăra studentă este cea care a deschis cea de-a doua seară concept a sezonului cu numărul 8 a emisiunii de fashion.
Aspiranta la Marele Premiu al „Bravo, ai stil” 2023 a construit un moment pentru a evidenția conceptul „Disco” al serii concept.

Jasmine a ales să facă singură un moment în cea de-a doua seară concept a „Bravo, ai stil!” 2023. Totuși, așa cum a sesizat Ilinca Vandici, tânăra ar fi trebuit să aibă un însoțitor, care însă nu a reușit să respecte condiția impusă de concurentă. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 11 complet 14 aprilie 2023.

Jasmine: „Da, repetasem cu coregraful, eu pe el nu-l cunoșteam. Am apelat la cineva și mai era o parte pe care trebuia să o facem împreună. Și a venit azi de dimineață în blugi, dar normal, și noi venim în trening sau în blugi la repetiții. Dar m-am schimbat, am mai repetat o dată, pe lângă că nu era exact cum făcusem, dar am zis că ne mulăm, ne adaptăm, i-am zis să ne schimbăm și a zis că nu are haine de schimb. M-a deranjat și am hotărât să intru singură.”

În timp ce vorbea cu prezentatoarea competiției TV, ochii tinerei s-au umplut de lacrimi, pentru că Jasmine și-ar fi dorit ca momentul pe care l-a prezentat în fața celor trei jurați și a telespectatorilor să fie perfect.

Noua emisiune, bravo ai stil 14 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 11 poate fi urmarita mai jos

Ilinca Vandici: „Ai lacrimi în ochi, e clar că te-a deranjat foarte tare treaba asta.”

Jasmine: „Da, pentru că mi-am dat foarte mult interesul și mi-am dorit să fie ceva frumos și am fost puțin dezamăgită că s-a întâmplat fix acum o oră. Dacă s-ar fi întâmplat ieri probabil aș fi avut timp să repar.” Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 14 aprilie 2023 episodul 8 sezonul 11.


error: Content is protected !!