Bravo, ai stil! Sezonul 8 Episodul 13 Reluare 18 Aprilie 2023

bravo ai stil 18 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 13
Luiza nu a reușit să obțină nicio steluță in aceasta seara la Bravo ai stil sezonul 8 episodul 13 din 18 aprilie 2023.

În ediția de marți seara de la Bravo, ai stil, 18 aprilie 2023, Luiza a venit îmbrăcată cu o ținută în care își dorește să își achiziționeze o mașină. Povestea concurentei se bazează pe o faptă reală, după ce a realizat că se descurcă foarte greu în București fără o mașină.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 13 complet 18 aprilie 2023

Luiza: Merg să vizitez un loc, o reprezentanță, vreau să îmi cumpăr o mașină fiindcă m-am săturat să tot merg cu metroul, cu autobuzul.

Jurații au fost dezamăgiți de ținuta aleasă de Luiza: „Un tip de estetică a unei angajate la stat”
Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu nu i-au dat Luizei nicio steluță în această seară.
Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a ales să poarte un costum format din trei piese de aceeași culoare, însă care nu i-a impresionat deloc pe cei trei jurați. Alexandru Abagiu a comparat look-ul tinerei cu unul al unei însoțitoare de zbor.

Maurice Munteanu: Ai dus telespectatorii la Paris, doar că i-ai dus la Paris după Revoluție. Costumul n-ar fi neapărat cel mai urât. Am spus că se poate face o ținută coerentă în lipsa bijuteriilor, dar asta înseamnă că ea trebuie să fie susținută de ceva. Nu prea a ieșit. Se combină într-un mod destul de nefericit. Un tip de estetică a unei angajate la stat, nu că ar fi ceva neapărat rău în asta.

Iris de la Bravo, ai stil 2023 își dorește să părăsească competiția? Concurenta a făcut dezvăluiri emoționante în ediția de marți seara, 18 aprilie 2023, a competiției. În timp ce se afla în culise, tânăra le-a povestit colegelor ei că a ajuns la capătul puterilor. Mai mult decât atât, concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a dat de înțeles că își dorește să fie trimisă acasă.

Iris: Nu mai am energie, am ajuns la capătul puterilor și d-abia am început. Îmi e rușine de mine, nu știu ce caut în competiția asta.

Vă rog frumos să mă trimiteți acasă. Nimic nu e mai important în viață de cât sănătatea mea psihică și simt că competiția asta mi-o atacă din toate părțile. Nu știu dacă locul meu e aici.

Noua emisiune, bravo ai stil 18 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 13 poate fi urmarita mai jos

Confesiunile emoționante ale lui Iris au fost luate la cunoștință și de Ilinca Vandici, prezentatoarea Bravo, ai stil 2023, care a rugat-o pe concurentă să vorbească despre ce are pe suflet.

În ochii celorlalte concurente, Iris este una dintre cele mai bune aspirante la premiul cel mare. Jasmine a dezvăluit în culise că Iris își merită locul în top 3, iar ținutele ei sunt mereu bine gândite și nu vine niciodată în competiție cu ceva simplu. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 18 aprilie 2023 episodul 8 sezonul 13.


error: Content is protected !!