Bravo ai stil din 8 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 27

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 27

Beatrice a răbufnit la adresa Dianei la bravo ai stil 8 mai 2023 sezonul 8 episodul 27 reluare, după ce concurenta s-a lăudat cu numărul de urmăritori de pe Instagram. Beatrice a mărturisit că în timp ce se afla în culise a vrut să afle mai multe despre Diana, noua concurentă, însă s-a lovit de un aer de superioritate din partea ei. Tânăra a mărturisit că este invitată la multe evenimente, asta deoarece are mai mulți urmăritori pe Instagram decât ele, însă modul cum a spus-o le-a deranjat pe concurente.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 27 complet 8 mai 2023

Beatrice a adus în discuție că Diana fost prinsă cu minciuna, după ce a rugat pe cineva să îi cumpere o geantă din mall, după ce nu a avut bani să o cumpere singură.

Diana de la Bravo, ai stil 2023 a fost pusă la zid de mai multe concurente, după ce a insinuat că este la un alt nivel față de ele, asta datorită urmăritorilor de pe Instagram. Beatrice i-a reproșat colegei de platou că a moda este cea mai importantă în această emisiune.

În ediția de luni seara, 8 mai 2023, Constanția a reușit să îi dea pe spate pe jurații de la Bravo, ai stil 2023. Pe de altă parte, celelalte concurente nu au fost convinse de ținuta propusă de Constanția în această seară. Iris a fost de părere că sutienul în formă de scoică nu îi avantajează bustul. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 27 complet 8 mai 2023.

În această seară, Constanția de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților. Raluca Bădulescu a felicitat-o pentru evoluția pe care a avut-o și o are în cadrul competiției.

Maurice Munteanu a observat și el că este genul de concurentă care gândește strategic ținutele și momentele. În ceea ce privește micile greșeli stilistice sau pe partea de beauty, Alexandru Abagiu i-a recomandat Constanției că ar fi putut să lucreze mai mult la machiaj.

Raluca Bădulescu: Ținuta îmi place foarte mult. O perlă puțin mai generoasă în gât s-ar fi potrivit. Ești cu totul altă ființă față de concurenta care a intrat pe aceste porți. Te felicit pentru toată evoluția. Avem de-a face în cazul tău de o evoluție.

Noua emisiune, bravo ai stil 8 mai 2023 sezonul 8 episodul 27 poate fi urmarita mai jos

Ținuta Carinei din ediția de luni, 8 mai 2023, de la Bravo, ai stil 2023 nu a fost pe placul Andreei. Carina a rugat-o pe colega ei de platou să detalieze ce nu îi place la ținuta ei, în contextul în care nici styling-ul ei nu este unul generos. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 8 mai 2023 episodul 8 sezonul 27.

Carina de la Bravo, ai stil 2023 a primit o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu. Concurenta nu a ales o perucă blondă care să o avantajeze, motiv pentru care jurații i-au oferit mai multe sfaturi cu privire la modul în care ar fi putut să îmbunătățească styling-ul.


error: Content is protected !!