Bravo ai stil din 11 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 30

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 30
Ediția Bravo ai stil 11 mai 2023 sezonul 8 episodul 30, a început cu un joc interactiv de mimă. Milena a fost concurenta care a spart gheața, iar Constanția a fost nominalizată să ghicească. Milena a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii, după ce a primit să imite un gălbenușul unui ou crud. Maurice Munteanu a intervenit și a ajutat-o pe Constanția să ghicească.

Chiar dacă a primit trei steluțe din partea juraților, concurentele de la Bravo, ai stil 2023 nu au fost la fel de impresionate de ținuta Milenei.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 30 complet 11 mai 2023

Multe dinte fete au fost de părere că Milena s-a îmbrăcat prea simplu pentru emisiune. Constanția a comparat outfit-ul Milenei cu unul de ieșit la terasă. Mai mult decât atât, concurenta este de părere că nu experimentează deloc în zona de beauty.

Beatrice a venit în platoul Bravo, ai stil 2023 cu un top care a atras toate privirile, însă styling-ul nu a fost cel mai reușit.

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 s-a prezentat în ediția de joi seara, 11 mai 2023, cu o ținută neașteptată. Ea a ales să poarte un top cu pene, care ieșea imediat în evidență, însă styling-ul ei nu a fost apreciat de toate concurentele. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 30 complet 11 mai 2023.

La testimoniale, Carina a fost nemulțumită de ținuta lui Beatrice, căreia i s-a părut mult prea simplă. Concurenta a comparat momentele în care și ei i s-a spus că a venit de multe ori prea simplă și nu a primit nici măcar o steluță.

Beatrice a primit două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu. Chiar dacă au fost anumite detalii stilistice greșite, cei doi jurați au putut trece cu vedere și să aprecieze întregul look. Maurice Munteanu a mărturisit că ținuta concurentei ridică mai multe probleme, fiind un contrast mare între partea de sus, care este dramatică, și partea de jos.

Raluca Bădulescu: Beatrice, dar frumos te încadrează gulerul ăsta de pene. Îmi place top-ul, să știi. Nici geanta nu ar fi urâtă. Combinația între buzunarele de la pantalonul ăsta cargo și topul este nepotrivită, dar mă mai gândesc.

Noua emisiune, bravo ai stil 11 mai 2023 sezonul 8 episodul 30 poate fi urmarita mai jos

Maria, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023, a declarat încă de la prima ei apariție că își dorește să ajungă în Marea Finală și să câștige sezonul 8. Tânăra se aștepta ca printre cele mai puternice contracandidate ale ei să fie Andreea, însă părerea ei s-a schimbat de când a venit în competiție.

În culise, Maria i-a spus sincer Andreei ce părere are despre ținutele pe care le-a văzut până acum în competiție. Ea a mărturisit că nu a observat o evoluție la colega ei, iar după atâtea săptămâni de concurs ar fi trebui să stăpânească mult mai bine ținutele cu care se prezintă. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 11 mai 2023 episodul 8 sezonul 30.


error: Content is protected !!