Bravo ai stil 9 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 28

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 28
Iris a adus mitologia în platoula Bravo ai stil 9 mai 2023 sezonul 8 episodul 28 integral. Tânăra concurentă a vrut să reinterpreteze una dintre cele mai cunoscute legende. Iris și-a dorit să experimenteze așa că nu a stat prea mult pe gânduri și s-a inspirat chiar din mitologie.

Legenda pe care Iris a adus-o în scenă este cea a Medusei, unul dintre cele mai emblematice personaje din mitologia greacă. Iris a venit cu un look diferit și îndrăzneț, inspirat chiar din legende. Medusa este personajul pe care concurenta l-a luat drept model, spre uimirea celorlalte concurente.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 28 complet 9 mai 2023

Look-ul lui Iris, chiar dacă a fost unul diferit, nu a reușit să îi cucerească pe jurați. În special Raluca Bădulescu a fost cea care a demontat în totalitate look-ul concurentei.

Raluca Bădulescu: „Îmi place la nebunie piesa pe care ai defilat. Avem însă altă problemă. Fiind la „Bravo, ai stil!” trebuie să zicem ceva despre ținuta pe care o porți, pentru că dacă mă întrebi pe undeva m-aș face că nu te-am văzut și aș lua viteză, pentru că nu aș ști cum să-ți spun elegant că ceea ce porți sunt niște lucruri urâte. Rochia este urâtă. Inspirația rochiei împreună cu ce ai făcut în zona de beauty n-au nicio treabă. Body-ul de pe dedesubt se descrie urât. Zona de make-up e creepy rău, rău. Una peste alta, look-ul per total e nereușit.”

Look-ul lui Iris nu i-a adus concurentei decât o steluță, din partea lui Alexandru Abagiu, care a apreciat faptul că tânăra a încercat o abordare nouă. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 28 complet 9 mai 2023.

Milena, acuzată cu nu și-a făcut singură ținuta. Concurenta a rămas dezamăgită în urma jurizării. Concurenta a ales să poarte un outfit actual, care însă a făcut să planeze asupra ei suspiciunea că nu și-ar fi realizat singură ținuta.

Outfit-ul pe care l-a realizat Milena a fost pe placul juraților. Iată însă că Maurice Munteanu și ceilalți specialiști în domeniul modei au observat o schimbare bruscă în ceea ce privește styling-urile concurentei.

Alexandru Abagiu: „Îmi aduci aminte de o artistă locală cu care am lucrat, Delia, cu care am lucrat și am făcut astfel de look-uri. Am avut fix tipologia asta de coc. Dacă ai fi fost atentă la ce am vorbit în emisiune ai fi auzit că sprâncenele negre nu se acoperă niciodată cu fond de ten sau cu anticearcăn. Trebuie să folosești un corector de culoare portocaliu. În momentul ăsta, din păcate, un look foarte fresh suferă din cauza unor sprâncene gri, bătrânicioase.”.

Noua emisiune, bravo ai stil 9 mai 2023 sezonul 8 episodul 28 poate fi urmarita mai jos

În final, jurații au considerat că tânăra nu și-a realizat singură ținuta pe care a prezentat-o în platoul „Bravo, ai stil!”. De aceeași părere se pare că sunt și celelalte competitoare, care au observat faptul că Milena a început să prezinte ținute din ce în ce mai bune. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 9 mai 2023 episodul 8 sezonul 28.