Bravo ai stil 7 Iulie 2023 Sezonul 8 Episodul 71 Gala 14

bravo ai stil 7 iulie 2023 sezonul 8 episodul 71
Maria fost concurenta care a deschis gala 14 bravo ai stil din 7 iulie 2023 sezonul 8 episodul 71 „Glitter Glam”. Iată ce calificative a primit! Ea a avut o apariție spectaculoasă, care a fost și pe placul colegelor sale. Jasmine i-a apreciat ținuta deoarece pare una purtabilă, care poate fi oricând o variantă potrivită pentru un eveniment.

Maria de la Bravo, ai stil a fost lăudată de jurați pentru ținută, însă cu anumite atenționări. Alexandru Abagiu a observat că accesorizarea a fost un pic prea mult pentru acest look, în timp ce Maurice Munteanu i-a mărturisit că a propus o estetică diferită față de ce prezintă în mod regulat în emisiune. Notele pentru Maria în gala concept „Glitter Glam” sunt: Raluca Bădulescu- 5, Alexandru Abagiu- 3, Maurice Munteanu- 4.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 71 complet 7 iulie 2023

Raluca Bădulescu: Pietre, cristale, pene, asta e rețeta pentru succes practic. Este rețeta infailibilă. Dacă mă întrebi, ținuta pe care o porți este o propunere foarte bună pentru femeile care vara aceasta au evenimente. Modelul sandalelor arată foarte bine, inutil să spun că îmi plac penele. Ai făcut o ținută nu doar strălucitoare, dar purtabilă.

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a declarat că Jasmine este o variantă „mai bună” a Andreei. Iată cum au reacționat concurentele după această afirmație!

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 a făcut recent o afirmație care a supărat mai multe colege din platou. Ea a spus despre Jasmine că este „varianta 2.0” a Andreei, deoarece o consideră mult mai inteligentă și mai bine îmbrăcată. Această discuție a început în culisele emisiunii, dar a continuat și în platou, unde Andreea a mărturisit că s-a simțit jignită. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 71 complet 7 iulie 2023.

Și celelalte concurente de la Bravo, ai stil 2023 și-au dat cu părerea despre întreaga situație. Iris a mărturisit că Jasmine întruchipează, cel mai probabil, tot ce Andreea și-ar dori să fie. Afirmație care a deranjat-o pe colega ei. Jasmine este de părere că astfel de comparații nu ar trebui să existe între ea și Andreea.

Aza a avut o apariție spectaculoasă în ediția concept „Glitter Glam”, difuzată vineri seara, 7 iulie 2023. Concurenta de la Bravo, ai stil a interpretat piesa Inimă nu fi de piatră”, a Corinei Chiriac, iar jurații au fost cuceriți de momentul ei. În ceea ce privește ținuta, colegele ei de platou au fost de părere că nu a respectat tema.

Noua emisiune, bravo ai stil 7 iulie 2023 sezonul 8 episodul 71 poate fi urmarita mai jos

Maurice Munteanu a clarificat faptul că Aza respectă tema ediției concept, iar „Gliter Glam” în ținuta propusă de concurentă se regăsește în accesorizare. Notele primite de Aza în ediția concept din această seară sunt: Alexandru Abagiu- 3, Raluca Bădulescu- 4, Maurice Munteanu- 3. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 7 iulie 2023 episodul 8 sezonul 71.


error: Content is protected !!