Bravo ai stil 6 Iulie 2023 Sezonul 8 Episodul 70 Reluare

bravo ai stil 6 iulie 2023 sezonul 8 episodul 70

În ediția de astăzi a emisiunii Bravo ai stil 6 iulie 2023 sezonul 8 episodul 70, telespectatorii vor avea ocazia să admire o apariție îndrăzneață și un styling inovator al Alexandrei, una dintre concurentele show-ului. Aceasta a impresionat juratii cu modul în care a reușit să îmbine povestea personală cu elementele de modă.

Styling-ul, realizat cu grijă și atenție la detalii, a stârnit reacții puternice din partea juraților. Alexandru Abagiu a lăudat stilul concurentei.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 70 complet 6 iulie 2023

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe în ediția de joi seara, 6 iulie 2023. Iată ce au spus celelalte concurente despre ținuta ei!

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a fost lăudată în ediția din această seară pentru look-ul ei. În ultima perioadă, concurenta a fost criticată pentru alegerile ei stilistice, dar și diferențele dintre ținutele propuse ala începutul competiției. În ediția difuzată joi seara, 6 iulie 2023, concurentele au fost de acord că ținuta prezentată de Andreea a fost una dintre cele mai bune ale ei din ultima perioadă.

Jurații au apreciat abordarea stilistică a Andreei din ediția din această seară. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a fost sfătuită că ar fi putut să insiste mai mult pe tapajul părului. În rest, look-ul Andreei a primit trei steluțe. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 70 complet 6 iulie 2023.

Aza de la Bravo, ai stil 2023 nu a reușit să convingă juriul cu ținuta ei, în ediția de joi seara, 6 iulie 2023. Aza nu a impresionat juriul în ediția de joi seara, 6 iulie 2023. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a avut câteva detalii lipsă în ținuta ei, iar concurentele au observat imediat. Alexandra i-a atras atenția Azei cu privire la eticheta pe care a uitat să o scoată de pe pantofi.

Aza de la Bravo, ai stil nu a primit steluțe în ediția de joi seara, 6 iulie 2023. Jurații i-au reproșat concurentei că ținuta ei este neterminată. Mai mult decât atât, volumul rochiei a fost unul nepotrivit, iar accesorizarea a fost una nepotrivită pentru acest tip de rochie.

Noua emisiune, bravo ai stil 6 iulie 2023 sezonul 8 episodul 70 poate fi urmarita mai jos

Alexandru Abagiu: Mie îmi place rochia asta coloană. Mi se pare că desenează o linie corectă. Ce nu îmi place e că începe mult prea sus. În felul ăsta totul ar fi funcționat. Mi-ar fi plăcut ca acel accesoriu tip curea să fie din piele. Dacă acolo aveam piele, deja era o altă textură care avea sens. E o coafură care îmi place, ai găsit o rețetă bună. Mi se pare că părul arată sănătos.

Maurice Munteanu: Problema ținutei e fix asta: nu e terminată! Nici ținuta, dar nici styling-ul. Rochia, în intenția ei, ar fi fost bună, dacă dispărea cureaua, dacă era mai structurată. Nu îmi displac încălțările, dar nu e terminată. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 6 iulie 2023 episodul 8 sezonul 70.


error: Content is protected !!