Bravo ai stil 5 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 47 Online

bravo ai stil 5 iunie 2023 sezonul 8 episodul 47
Rebeca este noua concurentă de la Bravo ai stil 5 iunie 2023 sezonul 8 episodul 47 online. Tânăra a intrat pentru prima dată în platoul emisiunii în ritm de dans. O nouă concurentă s-a alăturat aspirantelor la marele premiu care fac deja parte de ceva timp din aceasta emisiune.

Rebeca este din Brașov, însă talentul ei a purtat-o prin mai multe zone ale țării. Totuși, originile sale vin de departe, tocmai din Congo, unde s-a născut tatăl ei. Rebeca este cunoscută pentru faptul că este foarte pricepută la bachata. Dansatoarea este chiar instructor la această categorie și le-a demonstrat tuturor talentele sale chiar din prima ediție la care a luat parte.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 47 complet 5 iunie 2023

Tânăra a intrat în platou chiar pe versurile unei melodii compuse de ea, spre uimirea juraților și a celorlalte concurente. Aceasta a spus că este foarte pregătită să ia parte la competiția de fashion și, de ce nu, își dorește să câștige, pentru că deja are planuri cu marele premiu. Astfel, dansatoarea vrea să își cumpere capre de toți banii.

De cum au văzut-o, jurații i-au spus noii concurente că aduce cu adevărat un suflu nou competiției de fashion. Tânăra a fost pe placul acestora atât din punct de vedere a energiei pe care a transmis-o, ci și a stylingului, care a fost pe gustul specialiștilor. Look-ul din această seară i-a adus Rebecăi trei steluțe, pe lângă complimentele juraților.

Maurice Munteanu: „Îmi place foarte mult stylingul pe care îl propui. Îmi place părul, îmi place bereta. Bine ai venit! Era nevoie de ceva în competiția asta.” Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 47 complet 5 iunie 2023.

Picioarele Ioanei au atras toate privirile. Noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” i-a uimit pe jurați și pe celelalte concurente. De când a intrat în competiție, Ioana a fost complimentată pentru trupul ei de invidiat și, în special, pentru picioarele acesteia.

În ediția din această seară, Ioana a ales să poarte o ținută în platoul „Bravo, ai stil!” care i-a pus din plin acest atu în valoare.

Noua emisiune, bravo ai stil 5 iunie 2023 sezonul 8 episodul 47 poate fi urmarita mai jos

Ilinca Vandici și cei trei jurați de la „Bravo, ai stil!” 2023 au rămas muți de uimire când au văzut cât de lungi și de frumoase sunt picioarele concurentei. Faptul că a cochetat cu modelingul cu ani în urmă nu i-a uimit deloc pe cei prezenți în platoul competiției, având în vedere felul în care aceasta defilează.

Jurații au fost foarte încântați de felul în care tânăra concurentă a ales să se prezinte astăzi în platoul emisiunii de fashion. Ținuta, inspirată de o celebră campanie publicitară pentru un parfum, i-a adus noii concurente de la „Bravo, ai stil!” trei steluțe din partea lui Maurice Munteanu, a Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 5 iunie 2023 episodul 8 sezonul 47.