Bravo ai stil 4 Iulie 2023 Sezonul 8 Episodul 68 Complet

bravo ai stil 4 iulie 2023 sezonul 8 episodul 68

Iris, „spovedanie” în fața țării întregi la bravo ai stil 4 iulie 2023 sezonul 8 episodul 68! Tânăra și-a deschis sufletul în fața Ilincăi Vandici și a celor trei jurați. Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 s-a prezentat în această seară în platoul emisiunii de fashion într-un outfit foarte sexy. Tânăra a mărturisit că s-a aranjat pentru că se întâlnește cu versiunea sa de la începutul competiției, cu care vrea să aibă o discuție foarte sinceră.

După ce a auzit povestea pe care Iris i-a spus-o Ilincăi Vandici, Maurice Munteanu a îndemnat-o pe concurentă să spună în fața tuturor câteva păcate pe care le-a făcut în ultima perioadă. Dacă tot a pomenit despre versiunea ei de la începutul competiției, Ilinca Vandici a întrebat-o pe Iris ce îndemnuri și-ar da, iar concurenta nu s-a abținut. Tânăra a avut câteva sfaturi pentru Iris de acum câteva luni.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 68 complet 4 iulie 2023

Vulpea din povestea Mariei, subiect de discuție pentru concurente. Fabula pe care a povestit-o tânăra le-a făcut pe concurente să intre la bănuieli.

În ediția de luni, Maria a venit în fața Ilincăi Vandici cu o poveste cu subînțeles, în care a asemănat mai multe concurente cu câteva vietăți. Marea întrebare a apărut în mintea aspirantelor la premiu atunci când Maria a vorbit despre o posibilă „vulpe” aflată în competiție.

Jasmine și Iris sunt concurentele care s-au simțit parțial descrise de către Maria atunci când a vorbit despre o vulpe. Totuși, Jasmine spune că doar o parte din ce a spus competitoarea sa o descrie. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 68 complet 4 iulie 2023.

Chiar dacă Maria a spus că a vrut să destindă atmosfera, iată că Jasmine nu a fost deloc impresionată. Tânăra a considerat că a fost atacată de către cealaltă concurentă, însă Maria i-a dat replica și a mărturisit că nu este vorba despre așa ceva.

Ținuta Ioanei, demontată de jurați! Concurenta de la „Bravo, ai stil!” 2023 a dat greș cu ținuta în această seară. Cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023 a vrut să abordeze un look modern în această seară a competiției.

Iată însă că piesele pe care le-a ales tânăra și modul în care le-a combinat nu au fost deloc pe placul juraților și nici pe gustul competitoarelor sale. Alexandra și Andreea au comentat look-ul pe care l-a realizat tânăra și nu s-au sfiit să îl demonteze cu adevărat.

Noua emisiune, bravo ai stil 4 iulie 2023 sezonul 8 episodul 68 poate fi urmarita mai jos

Ioana a pășit cu emoții în fața juraților. Chiar dacă Alexandru Abagiu nu a fost foarte dezamăgit de ținută, partea de beauty nu l-a încântat deloc. Pe de altă parte, ceilalți jurați au criticat dur look-ul pe care l-a adoptat Ioana în această seară. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 4 iulie 2023 episodul 8 sezonul 68.


error: Content is protected !!