Bravo ai stil 31 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 44 Reluare

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 44
Look-ul Constanției, aspru criticat la bravo ai stil 31 mai 2023 sezonul 8 episodul 44. Concurenta nu a conturat un outfit pe placul celor trei jurați. Constanția a avut planuri mari pentru ediția din această seară a competiției de fashion. Tânăra s-a aranjat și și-a lipit mai multe flori în zona pieptului, pentru a culege inimile bărbaților din Grădina Botanică.

Iris și Ioana au comentat look-ul competitoarei sale, iar acestea nu au fost deloc impresionate de modul în care Constanția a ales să se îmbrace.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 44 complet 31 mai 2023

Inițial, jurații au apreciat ținuta Constanției, însă după ce au luat-o la disecat, specialiștii nu au fost deloc încântați. De departe, cele mai mari greșeli ale tinerei au fost reprezentate de încălțăminte și de make-up-ul pe care l-a ales tânăra. Astfel, în ediția din 31 mai a „Bravo, ai stil!”, Constanția nu a primit nici măcar o steluță.

Raluca Bădulescu: „Eu mă bucur acum să spun, bravo Constanția, porți haine. Ce ai făcut, ce nu ai făcut, însă ești îmbrăcată. Aia e o cămașă civilizată, încălțămintea este nouă. Geanta este nouă. Pantofii ăia au o platformă ascunsă. Este o blasfemie, e nenorocire.”

Andreea a fost pusă la zid de celelalte concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023. Tinerele au avut un schimb foarte dur de replici în această seară. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 44 complet 31 mai 2023.

În ultimele zile, Andreea a fost considerată vinovată de către unele dintre competitoarele sale pentru că, pe parcursul timpului, acestea au primit comentarii negative din partea internauților. În această seară însă, tinerele au deschis din nou subiectul iar discuția a escaladat.

În culise, în cadrul, schimbului de replici pe care l-au avut o parte dintre concurente cu Andreea, acestea au mărturisit că o consideră pe tânără falsă, rea și vinovată într-o oarecare măsură de valul de hate cu care se confruntă ele.

Pe de altă parte, Andreea spune că oamenii de acasă reacționează în cadrul mesajelor și al comentariilor ca răspuns la atitudinea concurentelor din cadrul emisiunii.

Noua emisiune, bravo ai stil 31 mai 2023 sezonul 8 episodul 44 poate fi urmarita mai jos

Carina a fost enervată de modul în care a continuat discuția cu Andreea așa că tânăra a ajuns la concluzia cu cei care o plac pe studentă nu ar fi la fel de inteligenți precum cei care le susțin pe celelalte fete.

În acel moment, Andreea a considerat că discuția a mers prea departe și a încercat să pună punct conversației. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 31 mai 2023 episodul 8 sezonul 44.

Carina: „Susținătorii noștri sunt mult mai inteligenți.”

Andreea: „Gata. Ai exagerat prea mult. E bine să spun eu stop.”

Carina: „Cine ești tu?”

Andreea: „Te-ai gândit că poate sunt oameni care pur și simplu nu te plac pe tine?”


error: Content is protected !!