Bravo ai stil 30 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 43 Complet

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 43
Bravo ai stil 30 mai 2023 sezonul 8 episodul 43 continuă să fie un teren de manifestare a talentului și a pasiunii pentru modă, iar reacțiile spontane ale concurenților contribuie la atmosfera vibrantă și plină de viață a show-ului difuzat la Kanal D2, de luni pana vineri, de la ora 19:00.

In ediția de astăzi a emisiunii, talentate și pline de umor, Iris si Andreea, două dintre contracandidatele Constanției, surprind telespectatorii cu o reprezentație amuzantă în ceea ce privește mersul distinctiv al concurentei pe podiumul emisiunii.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 43 complet 30 mai 2023

Cu spiritul lor vesel și creativ, cele două tinere concurente au ales să aducă o notă de umor în competiție, imitând mersul aparte al Constantiei. Prin intermediul unei reprezentații amuzante, ele au evidențiat această trăsătură specifică a concurentei și au transformat-o într-un moment memorabil al emisiunii.

Cu toate că această abordare a fost menită să fie o sursă de amuzament și să aducă o perspectivă diferită asupra modului de a merge pe podium, este important să subliniem că Bravo, ai stil! promovează în primul rând respectul reciproc și spiritul fair-play între concurenți. Emisiunea încurajează exprimarea creativității individuale și punerea în valoare a personalității în lumea modei, respectând totodată dorința fiecărui participant de a se manifesta într-un mod propriu.

Beatrice, în lacrimi din cauza comentariilor negative din mediul online. Tânăra este copleșită de situația generată în urma replicilor din emisiune. Beatrice și Iris au mărturisit că în emisiune există mai multe tabere. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 43 complet 30 mai 2023.

Chiar dacă economista a mărturisit că nu face parte din nici una, aceasta a precizat că rezonează mai mult cu Iris și cu Carina.

Iris și Beatrice au mărturisit că încearcă să nu se mai uite la comentariile pe care telespectatorii le lasă pe pagina de Instagram a emisiunii. Totuși, părinții și prietenii acestora văd mesajele românilor și sunt afectați de acest lucru.

Discuția a copleșit-o cu adevărat pe Beatrice. Ochii concurentei s-au umplut de lacrimi iar tânăra a mărturisit că își dorește ca părinții ei să nu mai fie afectați de mesajele negative.

Noua emisiune, bravo ai stil 30 mai 2023 sezonul 8 episodul 43 poate fi urmarita mai jos

Iris: „Am tot spus că diplomația ei există însă am simțit de foarte multe ori că vine natural. O caracterizează pur și simplu, plus că s-a întâmplat conflictul dintre ea și Andreea, știe și ea, și de atunci e foarte atentă la ce spune, cum spune, ca să nu fie înțeleasă greșit. Ea atunci cred că a alimentat și a venit un val masiv de hate. Dacă ea simte să spună ceva ar trebui să spună, pentru că nu e sănătos.” Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 30 mai 2023 episodul 8 sezonul 43.


error: Content is protected !!