Bravo ai stil 30 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 66 Gala 13

bravo ai stil 30 iunie 2023 sezonul 8 episodul 66

Iris a avut un look spectaculos la bravo ai stil 30 iunie 2023 sezonul 8 episodul 66 gala 13 Woodstock, chiar dacă a avut emoții. Concurenta i-a dezvăluit că i s-a părut o temă în care poți da ușor greș. Maria a sfătuit-o că ar fi putut să pluseze mai mult în partea de sus a look-ului, deoarece totul pare destul de șters.

În ediția concept din această seară, Iris de la Bravo, ai stil 2023 a primit următoarele calificative: Maurice Munteanu- 5, Raluca Bădulescu- 5, Alexandru Abagiu- 4. Concurenta a fost lăudată pentru styling-ul pe care l-a făcut, pentru accesorizare, dar și pentru că s-a văzut că se regăsește în această ediție. Alexandru Abagiu a fost singurul care a mărturisit că s-ar fi așteptat la ceva mai mult din partea concurentei.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 66 complet 30 iunie 2023

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 i-a luat pe toți prin surprindere în gala Woodstock. Concurenta s-a confruntat în ultimele ediții cu multe discuții în contradictoriu cu colegele ei, dar și cu ținute care nu au mai fost apreciate de către jurați. Ea a fost acuzată că la începutul competiție ar fi lucrat cu stiliști, iar acum jurații nu își explică degradarea ei stilistică. În ediția din această seară, Andreea a anunțat pentru prima dată că își dorește să nu mai fie votată și să părăsească competiția.

Concuretele de la Bravo, ai stil 2023 au fost luate prin surprindere de anunțul făcut de Andreea. Maria a mărturisit că i s-a făcut pielea de găină atunci când a auzit. În timp ce unele dintre concurente au sfătuit-o să se gândească mai bine, deoarece a ajuns până în punctul acesta al competiției, unele fete sunt de părere că a luat cea mai bună decizie.

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că ediția concept Woodstock i s-a părut una antrenată. Colegele ei de platou i-au complimentat ținuta aleasă pentru această gală, însă nu au regăsit acele accesorii sau artificii care ar fi putut duce ținuta în direcția de glam. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 66 complet 30 iunie 2023.

Ținuta propusă de Maria în ediția concept de vineri seara, 30 iunie 2023, nu a fost pe placul Mariei.

Chiar dacă a fost mult mai bună stilistic decât a altor colege de platou, jurata a mărturisit că nu este deloc fana artificiului din fusta de blugi pe care concurenta o poartă. Notele primite de Maria în această ediție concept sunt: Raluca Bădulescu- 3, Alexandru Abagiu- 4, Maurice Munteanu- 3.

Noua emisiune, bravo ai stil 30 iunie 2023 sezonul 8 episodul 66 poate fi urmarita mai jos

Alexandru Abagiu: Îmi place că ți-ai păstrat tatuajul vizibil, pentru că Woodstock a fost în egală măsură o mișcare artistică. Mi-ar plăcea să o văd pe Maria că trece cumva de impresia asta că trebui să mulțumească pe toată lumea. Uneori sclipirile de geniu sunt poate cele mai apreciate. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 30 iunie 2023 episodul 8 sezonul 66.


error: Content is protected !!