Bravo ai stil 3 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 24 Reluare

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 24
Alina de la Bravo ai stil 3 mai 2023 sezonul 8 episodul 24 s-a prezentat în această seară cu o ținută apreciată de jurați, însă și de concurente. În ediția de miercuri, 3 mai 2023, Alina a primit complimente pentru ținuta cu accente masculine cu care s-a prezentat în platou. Ținuta Alinei a fost apreciată și de jurații de la Bravo, ai stil 2023, care i-au oferit trei steluțe. Raluca Bădulescu a apreciat-o pentru faptul că face progrese stilistice și este o diferență mare față de modul cum a debutat în emisiune. Maurice Munteanu a sfătuit-o că ar fi trebuit să renunțe la cureaua maro din ținută.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 24 complet 3 mai 2023

Alina a fost prima concurentă care a adus în discuție faptul că Andreea s-a împrietenit cu Milena și Constanția deoarece ele sunt apreciate de public. În ediția de miercuri, 3 mai 2023, au adus în discuție prietenia dintre Andreea cu Milena și Constanția, pe care ele o consideră suspectă.

Carina le-a numit pe Milena și Constanția niște persoane naive, care pot fi manipulate ușor, motiv pentru care nu ar putea observa faptul că Andreea are o strategie.

Iris este de părerea că Andreea ar renunța oricând la prietenia cu Milena pentru competiție. În cazul în care prietenia lor s-ar afla la mijloc, Andreea ar putea să se detașeze foarte ușor de Milena. Milena a mărturisit că o consideră pe Andreea o prietenă sinceră. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 24 complet 3 mai 2023.

Luiza de la Bravo, ai stil 2023 a reușit să demonstreze că poate aduce în platoul emisiunii ținute demne de trei steluțe și note maxime. În ediția de miercuri seara, 3 mai 2023, concurenta nu a mai fost la fel de norocoasă. Colegele ei de platou și-au spus părerea despre ținută, iar părerile au fost împărțite. Ele s-au pus de acord cu un singur detaliu, faptul că geanta nu este potrivită ținutei.

Ilinca Vandici a vorbit și despre noul membru de la masa juriului „Bravo, ai stil!” 2023: Alexandru Abagiu. Prezentatoarea emisiunii a dezvăluit că vestea a venit ca o bucurie imensă pentru ea, cât și pentru ceilalți doi jurați: Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Raluca Bădulescu a fost singura care i-a oferit o steluță, după ce a văzut modul în care concurenta și-a apărat ținuta în fața lor.

Noua emisiune, bravo ai stil 3 mai 2023 sezonul 8 episodul 24 poate fi urmarita mai jos

Maurice Munteanu: Ai reușit o performanță aproape unică. Să reușești să pui niște chestiuni la un loc și să nu meargă nimic cu nimic e o performanță. Indiferent de ce styling ai face, geanta nu s-ar potrivi cu bocancii. Nu merg piesele între ele deloc. Ce ai făcut tu aici nu este un styling cu influențe vintage, e un styling cu foarte, foarte depășit. În seara asta nu ai stil. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 3 mai 2023 episodul 8 sezonul 24.