Bravo ai stil 3 Iulie 2023 Sezonul 8 Episodul 67 Complet

bravo ai stil 3 iulie 2023 sezonul 8 episodul 67

În urma unui eveniment tensionat la bravo ai stil din 3 iulie 2023 sezonul 8 episodul 67, ce a avut loc în timpul filmărilor pentru “Bravo, ai stil!”, două dintre concurentele emisiunii, Andreea și Alexandra, se află în centrul unui scandal uriaș. Acuzațiile se referă la presupusa implicare a Andreei într-un incident, în care Alexandra susține că a fost impinsă în timpul defilarilor. In editia din această seară, la 19:00, la k2, imaginile surprinse de camerele de supraveghere vor fi grăitoare.

Recent, Alexandra a afirmat cu fermitate că Andreea a manifestat un comportament agresiv față de ea și a susținut că ar fi o cauză a dorinței Alexandrei de a renunța la competiție.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 67 complet 3 iulie 2023

Pentru a clarifica situația și pentru a găsi răspunsurile necesare, concurentele și membrii echipei Bravo, ai stil! s-au adunat pentru a viziona imagini surprinse de camerele de supraveghere din studioul emisiunii. Aceste înregistrări ar putea oferi dovezi concrete și definitive cu privire la presupusul incident.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului Bravo, ai stil!, a făcut anunțul surprinzator în timpul filmărilor.

Jasmine a șocat pe toată lumea! Tânăra a intrat de puțin timp în competiție însă a obținut un număr foarte mare de voturi. Jasmine a șocat pe toată lumea! Cea mai recentă gală de la „Bravo, ai stil!” 2023 a făcut-o pe una dintre cele mai noi concurente să treacă de la agonie la extaz. După ce a primit note foarte mici din partea juraților, Jasmine a rămas fără cuvinte când a observat că a primit un procentaj de 59,5% din voturi. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 67 complet 3 iulie 2023.

Numărul fenomenal de voturi a uimit-o și pe Ilinca Vandici, care a vrut să afle cum a reușit tânăra să se facă atât de plăcută de către publicul de acasă.

Alexandra și Iris consideră că un număr foarte mare de voturi dintre cele pe care le-a primit Jasmine sunt datorate faptului că tânăra are o comunitate de urmăritori destul de mare pe rețelele de socializare. Și Maria a fost uluită de cât de votată a fost competitoarea sa.

Noua emisiune, bravo ai stil 3 iulie 2023 sezonul 8 episodul 67 poate fi urmarita mai jos

Jasmine: „Asta nu ține nici de tine și nici de mine, am venit la casting ca voi, am fost aleasă ca voi. Eu cred că are un impact foarte mare asupra părerii pe care și-o formează despre mine și ținutele pe care le prezint și tot pachetul.(…) Secretul e în voi.” Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 3 iulie 2023 episodul 8 sezonul 67.


error: Content is protected !!