Bravo ai stil 29 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 65 Complet

bravo ai stil 29 iunie 2023 sezonul 8 episodul 65

În ediția din această seară a emisiunii Bravo ai stil 29 iunie 2023 sezonul 8 episodul 65, difuzata la 19:00, telespectatorii vor fi martorii unei apariții uimitoare a Mariei, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, care a reușit să provoace un adevărat șoc printre jurați și contracandidatele sale. Îmbrăcată într-o capă și purtând pe cap o cagulă din latex care-i acoperea complet chipul, Maria a adus pe catwalk un look total neconvențional, dar care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

Apariția Mariei în această ținută neconvențională a stârnit reacții mixte în rândul juraților și concurentelor, generând dezbateri aprinse cu privire la limitele și impactul unui astfel de stil în lumea modei. Maria a primit în seara aceasta o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 nu a reușit să îi impresioneze pe ceilalți doi jurați, care i-au transmis că look-ul este incomplet și pare încropit.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 65 complet 29 iunie 2023

Raluca Bădulescu: Maria, apreciez intenția și îndrăzneala de a purta un astfel de styling. Să știi că în cele 8 sezoane ale emisiunii, nimeni nu s-a aventurat atât de departe pentru a propune ceva similar. Îmi place modul în care este realizată haina. Apreciez intenția și cred că trebuia să continui cu latexul și în partea de jos.

Iris este de părere că prietenia dintre Jasmine și Andreea la Bravo, ai stil este una strategică, care le ajută pe ambele.

De când a intrat în competiția Bravo, ai stil, Jasmine s-a apropiat cel mai mult de Andreea. Iris este de părere că la mijlocul aceste prietenii se află și o strategie, deoarece Andreea este una dintre cele mai votate concurente din acest sezon, în timp ce Jasmine are mai multe cunoștințe și resurse care ar putea să o ajute pe colega ei în cadrul competiției. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 65 complet 29 iunie 2023.

Noua emisiune, bravo ai stil 29 iunie 2023 sezonul 8 episodul 65 poate fi urmarita mai jos

Alexandra a observat că Andreea a colaborat în ultima săptămână cu un brand cunoscut, al influenceriței Alina Ceușan. Deoarece Jasmine este apropiată de Alina Ceușan, Alexandra a întrebat-o dacă ea ar fi fost cea care a introdus-o pe Andreea acestui brand. Jasmine și Andreea de la Bravo, ai stil 2023 au lămurit situația și au mărturisit că cele două s-au întâlnit întâmplător la sediul brandului. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 29 iunie 2023 episodul 8 sezonul 65.