Bravo ai stil 28 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 64 Reluare

bravo ai stil 28 iunie 2023 sezonul 8 episodul 64

In editia de astazi la bravo ai stil 28 iunie 2023 sezonul 8 episodul 64, Alexandra i-a dezvăluit colegei sale de platou, Maria, ce schimbare și-ar dori să vadă la ea. Maria este considerată una dintre cele mai bune concurente din sezonul 8 „Bravo, ai stil!”. Tânăra a demonstrat că are abilități stilistice, însă multe dintre concurente sunt de părere că personalitatea ei nu reușește să treacă de micul ecran. În ediția de miercuri seara, 28 iunie 2023, Maria de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că va încerca să își gândească din timp o strategie, pentru a nu mai ajunge în pericol de eliminare, după ce a fost nominalizată în gala trecută.

Alexandra de la Bravo, ai stil 2023 i-a mărturisit colegei sale de platou că nu are ce comentarii să facă legat de ținutele ei, însă și-ar dori să o vadă mult mai vocală și mai prezentă în competiție.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 64 complet 28 iunie 2023

Maria de la Bravo, ai stil 2023 a reacționat în urma declarațiilor făcute de colega ei, Alexandra. Ea a mărturisit că nu vrea să pretindă a fi altcineva și atunci când va avea ceva de spus în cadrul competiției o va face.

Maria: Când o să simt nevoia să fiu mai vocală o să fiu. Eu mă simt foarte bine în pielea mea și nu vreau să pretind altceva. Eu am venit să fac stil, asta fac.

Alexandra: Eu nu îți cer să te schimbi. Vreau să înțelegi prin a trece puțin de bariera asta și să experimentezi, să încerci să dansezi, să spui o glumă, să râzi. Să faci chestii mai antrenante, cred că mediul tău în care te simți mai confortabil, cred că la masă, la cafenea ai fi altfel, mai dezinvoltă puțin. La petrecere, când am fost, te-am simțit diferită, mai liberă, mai relaxată. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 64 complet 28 iunie 2023.

Aza de la Bravo, ai stil 2023 i-a surprins pe jurați în timpul defilării. Totul a fost surprins pe camere, iar cei trei jurați au felicitat-o pe tânără.

Aza de la Bravo, ai stil 2023 este una dintre cele mai noi concurente din sezonul 8, iar identitatea ei stilistică este una încă neclară pentru cei trei jurați. Au existat și mai multe suspiciuni cu privire la stiliști, însă tânăra a negat de fiecare dată aceste speculații. În ediția de miercuri seara, 28 iunie 2023, Aza a defilat cu o ținută care le-a furat privirile tuturor, dar în special juraților.

Noua emisiune, bravo ai stil 28 iunie 2023 sezonul 8 episodul 64 poate fi urmarita mai jos

În această seară, Aza de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe. Concurenta a fost în culmea fericirii, după ce alegerile ei vestimentare au fost extrem de lăudate de cei trei jurați. Maurice Munteanu i-a transmis concurentei că a reușit să transforme acest look într-unul nevinovat, chiar dacă piesele sunt unele propuse. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 28 iunie 2023 episodul 8 sezonul 64.


error: Content is protected !!