Bravo ai stil 28 Aprilie 2023 Sezonul 8 Episodul 21 Reluare

bravo ai stil 28 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 21
Andreea a deschis Gala 4 de la Bravo ai stil 28 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 21 unde a cantat live! Iar concurenta a reușit să îi surprindă pe toți. Pentru prima dată pe platoul emisiunii, Andreea a cântat live o melodie în italiană! Atât jurații, cât și concurentele au rămas fără cuvinte de momentul Andreei. Ea a dezvăluit că a făcut canto acum foarte mulți ani, însă recent s-a reapucat și a vrut să aibă un moment special în gală.

Andreea: Sunt foarte mulțumită de cum am cântat. Chiar mi-a plăcut, mai ales că n-am mai cântat de la 9 ani. Când am fost mică am făcut mulți ani de canto. La un moment dat m-am oprit și am regretat foarte mult lucrul acesta. De câteva luni de zile vin special în București pentru a face canto, m-am reapucat.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 21 complet 28 aprilie 2023

În gala a 4-a din Bravo, ai stil 2023, Andreea a primit patru pe linie din partea juraților. Alexandru Abagiu a mărturisit că din momentul în care a văzut-o în platou, juratul a observat o asemănare între ea și cântăreața Mădălina Manole.

Raluca Bădulescu este convinsă că Andreea și-a făcut singură această ținută, după mai multe ediții în care a fost acuzată că are stilist.

Milena de la Bravo ai stil 28 aprilie 2023 a venit în a 4-a gală a emisiunii cu o ținută inspirată din prezentarea de modă a unui celebru designer. În această ediție, concurenta a primit primul 5 de la Alexandru Abagiu, în timp ce a primit nota 4 de la Raluca Bădulescu și 3 de la Maurice Munteanu. Jurații au lăudat-o pentru prezența ei scenică, pentru energie, dar și pentru întregul ei look de „femme fatale”.

Maurice Munteanu: Puiule, ești nerv! Îmi place! Începând cu ediția următoare vor fi jurizate inclusiv comentariile. Vom face o medie între ținută și prezența scenică în cadrul acestei prezente emisiuni. Nu îmi place ce ai făcut la talie, dar intrarea, toată marea asta de negru, zona beauty, perișorul, deși este o combinație reușită și modernă, chiar avangardistă, dar tu ești divină!

Maurice Munteanu a fost cel care a dat-o de gol pe Milena în fața tuturor! Concurenta a povestit cum a reușit să vorbească cu un băiat, după ce acesta a făcut o fotografie cu Raluca Bădulescu. Milena și bărbatul misterios urmează să iasă la o întâlnire.

Noua emisiune, bravo ai stil 28 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 21 poate fi urmarita mai jos

Maurice Munteanu: Milena, înainte de ale spune celor de acasă și de a îi ruga să te voteze. Mi-ar plăcea să identifici un personaj care ți-a ajuns la inimă sau care vrei să îți ajungă și vrei sa te voteze. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 28 aprilie 2023 episodul 8 sezonul 21.