Bravo ai stil 26 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 41 Gala 8

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 41
Carina i-a lăsat pe jurați fără cuvinte cu apariția ei din aceasta seara la bravo ai stil 26 mai 2023 sezonul 8 episodul 41 gala 8! Carina a fost prima concurentă care a defilat în ediția concept din această seară, cu tema „Look de festival”. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a întors toate privirile cu ținuta ei, asta deoarece a ales să poarte niște pantaloni cu decupaje.

Chiar dacă a primit foarte multe complimente pentru modul cum arată și cum a decis să se machieze, ținuta nu a fost una câștigătoare.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 41 complet 26 mai 2023

Jurații i-au transmis concurentei că ceea ce a prezentat în această ediție concept nu constituie o ținută. Notele pentru Carina în această seară sunt: Raluca Bădulescu- 2, Alexandru Abagiu- 2, Maurice Munteanu- 1.

Raluca Bădulescu: Carina, de vis ar fi fost ținuta dacă era o ținută. Cât ai vorbit cu fetele eu m-am uitat la tine, într-o anumită zonă doar. Arăți splendid. Ce festival e ăsta, ce look e ăsta? Genul ăsta de pantaloni sunt tipul de pantaloni rodeo, de unde a apărut ținuta? Ce vrea ea să însemne?

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a avut o ținută strălucitoare în ediția concept din această seară! În ediția concept din această seară, 26 mai 2023, tema a fost „Look de festival”. Concurentele au putut să își dea frâu liber creativității și să inventeze propriile festivaluri la care să meargă. Iris a anunțat că merge la Festivalul Luizei, fosta concurentă în sezonul 8, care are loc în Târgu Jiu!

Iris a reușit să contureze un look armonios, iar piesele vestimentare ales au fost lăudate de jurați. Cu toate acestea, ei i-au transmis că putea să facă mult mai mult pe partea de styling, iar look-ul pare neterminat. Notele pe care Iris le-a primit în această seară sunt: Maurice Munteanu- 3, Raluca Bădulescu- 4, Alexandru Abagiu- 4.

Maurice Munteanu: Și în cazul tău există ceva previzibil și neterminat. Îmi place că ai pus un tricou alb. Aș fi pus altceva în picioare, ori sandale cu platformă ori niște ciocate autentice într-o nuanță similară. Agitam puțin mai mult styling-ul. Îmi place ce a ieșit, dar l-aș fi agitat puțin.

Noua emisiune, bravo ai stil 26 mai 2023 sezonul 8 episodul 41 poate fi urmarita mai jos

Raluca Bădulescu: Eu m-aș fi agitat din punct de vedere stilistic, sufletesc, dacă tu ai fi intrat cu Luiza pe aceste porți. Mi-a plăcut foarte mult povestea. Exact cum a spus Maurice, nu este suficient elaborat. Te-ai axat pe niște amănunte care contează enorm. Cureaua e mișto, cum ți-ai aranjat tricoul, cum ți-ai pus eșarfa, faptul că ai făcut un look cu paiete. Sunt multe amănunte care lipsesc, care puteau fi adăugate. Greșit nu este nimic. Nu știu ce a pățit Iris pentru că la început a avut o perioadă în care lăsase puțin pedala, călcase pe frână. S-a accelerat și îmi place. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 26 mai 2023 episodul 8 sezonul 41.