Bravo ai stil 25 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 40 Integral

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 40
Carina, „mersul” la control in editia de astazi bravo ai stil 25 mai 2023 sezonul 8 episodul 40, integral! Concurenta a fost luată la rost de Raluca Bădulescu după ce jurata a văzut defilarea tinerei.

Raluca Bădulescu, unul dintre jurații emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de luni până vineri, de la 19:00, la Kanal D2 si-a exprimat indignarea față de defilarea uneia dintre concurentele show-ului. In ediția din această seară a emisiunii despre stil si moda, difuzată la kanald2, într-un comentariu plin de pasiune, Raluca Badulescu a lansat o întrebare retorică.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 40 complet 25 mai 2023

Recunoscută pentru abilitatea sa de a evalua ținutele si de a le identifica, dar și pentru faptul că încurajează concurentele să fie încrezătoare și să își afirme personalitatea prin stilul lor vestimentar, Raluca Bădulescu a subliniat că ceea ce contează cel mai mult într-o aparițe nu este doar ținuta, ci și modul în care aceasta este prezentată.

Georgiana este ultima concurentă care a intrat în competiția Bravo, ai stil 2023. Tânăra a mărturisit că a observat deja anumite grupulețe care s-au format în emisiune. Concurenta a enumerat care sunt fetele de care s-a apropiat cel mai mult până în acest moment.

Discuțiile dintre cele două grupuri acre s-au format la Bravo, ai au început încă din culise, unde Georgiana a mărturisit care sunt fetele cu care rezonează cel mai bine și care au ajutat-o cel mai mult. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 40 complet 25 mai 2023.

Georgiana și-a spus părerea sinceră despre prietenia dintre Andreea, Milena și Constanția. Chiar dacă a vorbit în egală măsură cu toate concurentele, ea este de părere că cele trei și-au format deja o legătură mai strânsă și nu mai acceptă „membri” noi în grupul lor.

Schimb de replici acide în platoul in editia de astazi! Iată care a fost motivul de la care a pornit discuția dintre Beatrice și Constanția. Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 este cunoscută drept concurenta care își apără mereu ținutele în fața celorlalte fete. Ele i-au reproșat de multe ori că nu acceptă și părerile lor și i-a totul prea personal. În ediția de joi seara, 25 mai 2023, un schimb de replici dure a avut loc între Beatrice și Constanția, pe tema styling-ului. Constanția i-a spus colegei sale că geanta pe care o poartă nu se potrivește cu ținuta, în special cu bocancii, dar Beatrice a avut o altă părere.

Noua emisiune, bravo ai stil 25 mai 2023 sezonul 8 episodul 40 poate fi urmarita mai jos

Beatrice a primit două steluțe, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu. Maurice Munteanu i-a spus concurentei că există anumite greșeli de asociere a materialelor, în special între rochie și bocanci. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 25 mai 2023 episodul 8 sezonul 40.