Bravo ai stil 24 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 39 Online

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 39
Carina și Andreea de la Bravo ai stil 24 mai 2023 online sezonul 8 episodul 39, și-au făcut o reputație în sezonul 8 ca fiind catalogate drept două „rivale”. Încă de la începutul competiției, cele două concurente au intrat în diferite polemici, care au pornit de la acuzațiile aduse asupra Andreei cu privire la stilist. În ultima perioadă, Carina nu a mai vrut să intre în discuții cu colega ei de platou. Andreea de la Bravo, ai stil 2023 este de părere că la Carina a existat o schimbare vizibilă de când s-a difuzat emisiunea.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 39 complet 24 mai 2023

Carina de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că este de părere că Andreea a profitat pe urma scandalului dintre cele două, motiv pentru care a pozat în victimă. Schimbarea concurentei a pornit de aici, însă ea este de părere că Andreea se abține mult în cadrul competiției. Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a negat toate presupunerile colegei sale de platou./p>

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a obținut trei steluțe în ediția de miercuri, 24 mai 2023. Concurenta din sezonul 8 a compus un layering care a fost apreciat atât de jurați, dar și de concurente, iar povestea din spatele ținutei a fost una reală.

Aceasta a obținut trei steluțe din partea juraților, însă nu se aștepta să primească un asemenea calificativ din partea lui Maurice Munteanu. Juratul a păcălit-o după ce i-a criticat dur ținuta. Într-un final, juratul de la Bravo, ai stil i-a mărturisit că îi place tot outfit-ul, însă nu este cel mai mare fan al cizmelor. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 39 complet 24 mai 2023.

Raluca Bădulescu: Fiind un look de excelență văzut, piesele care alcătuiesc look-ul sunt foarte ușor de analizat. Eu eram pe hol mai devreme, am studiat eu amănuntele, cizmele încă nu au mâncat oameni, încă mai au o viață. Culoarea denimului mi-a plăcut, îi stătea bine șapca pe cap. Look-ul pe care l-a alcătuit astăzi îmi place!

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a fost pusă din nou la zis în ediția de miercuri seara, 24 mai 2023. Iris a fost cea care a adus în discuție că Andreea are un stil aparte de a purta conversații. Concurenta a mărturisit că au fost multe momente când s-a pierdut în timp ce vorbea cu ea, lucru care este tot în avantajul ei.

Iris nu este singura concurentă de la Bravo, ai stil 2023 care are această părere despre Andreea. Carina și Beatrice au intervenit în discuție și au spus despre Andreea că deviază mereu de la subiect atunci când vorbești cu ea, chiar dacă i se aduc dovezi.

Noua emisiune, bravo ai stil 24 mai 2023 sezonul 8 episodul 39 poate fi urmarita mai jos

Carina: Eu nu sunt hipnotizată de Andreea, dar de multe ori deviază de la subiectul care se discută. De-a lungul competiției am mai discutat, Andreea. Am mai avut dialog. Ne duci pe alte drumuri, deviezi de la subiect. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 24 mai 2023 episodul 8 sezonul 39.