Bravo, ai stil! 24 Aprilie 2023 Sezonul 8 Episodul 17 Online

bravo ai stil 24 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 17
Beatrice a vrut să îi uimească pe jurați! Concurenta a deschis prima ediție Bravo, ai stil de săptămâna aceasta.

După ce Jasmine a părăsit competiția în urma celei mai recente ediții concept, tinerele care au rămas în concurs și-au dorit să îi impresioneze pe jurați.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 17 complet 24 aprilie 2023

Beatrice a ales să meargă la o nouă plimbare alături de Carina, tot prin parcul Herăstrău din Capitală.

În timp ce concurentele se îndreptau spre casă, tânăra și-a dorit să fie pregătită pentru orice fel de vreme, așa că a ales să poarte o geantă inedită. Ținuta a fost în același timp criticată, cât și apreciată de către colegele sale.

Beatrice a pășit încrezătoare în fața juraților, însă nu a reușit să îi impresioneze pe aceștia, ba chiar din contră. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 17 complet 24 aprilie 2023.

Maurice Munteanu: „E fascinant cum toate alegeți Herăstrăul. De ce nu mergeți în IOR? Aveți și mai multe zone unde puteți face sport. Parcul Moghioroș. Dacă mă uit la tine, singurul produs vestimentar cu care se poate face ceva este pălăria, numită și bucket hat. În rest, corsetul, jeansul, cămașa, pantofii, pantofii, toate aceste piese sunt de o atrocitate.”/p>

Alexandru Abagiu: „Apreciez că ți-ai făcut părul sub acest bucket hat. Însă, îți spun sincer că ținuta ta era mult mai bună când ai intrat, înainte de a desface acest body bag, că pentru mine e un body bag.”

Milena și Raluca Bădulescu au încins platoul „Bravo, ai stil!”. Cele două au dansat provocator și i-au uimit pe toți. Milena a început o nouă săptămâna în cadrul, competiției de fashion extrem de încrezătoare și cu o atitudine pozitivă, așa cum i-a obișnuit atât pe jurați, cât și pe telespectatori.

Noua emisiune, bravo ai stil 24 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 17 poate fi urmarita mai jos

„De această dată, aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a început să danseze provocator încă din timpul defilării, spre încântarea tuturor.

Raluca Bădulescu a fost „ținta” Milenei în ediția din 24 aprilie. Tânăra a început să danseze pe ritmul melodiei din timpul defilării și, la un moment dat, aceasta a invitat-o oficial pe Raluca Bădulescu la dans. Jurata nu a stat mult pe gânduri și a decis să accepte propunerea Milenei, spre marea încântare a tuturor. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 24 aprilie 2023 episodul 8 sezonul 17.


error: Content is protected !!