Bravo ai stil 23 Mai 2023 Sezonul 8 Episodul 38

bravo ai stil 2 mai 2023 sezonul 8 episodul 38
Alexandru Abagiu, scos din minți de poziția picioarelor Constanției, la bravo ai stil 23 mai 2023 sezonul 8 episodul 38. Felul în care stătea concurenta în timpul jurizării l-a intrigat pe make-up artist. Constanția a deschis ediția din această seară a celei mai iubite emisiuni de fashion din țara noastră.

Tânăra a ales să poarte o ținută bej, la care a asortat o pereche de pantofi negri, cu vârful decupat. Încălțămintea nu i-a făcut deloc un serviciu concurentei, care a fost luată la întrebări.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 38 complet 23 mai 2023

Când a ajuns la jurizare, un detaliu al posturii Constanției i-a atras atenția lui Alexandru Abagiu mai mult decât a făcut-o ținuta. Este vorba despre postura picioarelor concurentei, orientate cu vârfurile spre interior.

Nu este prima dată când aspiranta la marele premiu a adoptat postura cu pricina, așa că make-up artistul nu a mai rezistat și a luat-o la întrebări pe concurentă. Pusă în fața curiozității juratului, Constanția a mărturisit că nici ea nu știe cărui fapt se datorează postura mai puțin obișnuită pe care o adoptă în platoul emisiunii de fashion.

Pe lângă observația pe care i-a făcut-o Alexandru Abagiu, și Maurice Munteanu a luat-o la rost pe Constanția, pentru că pantofii pe care i-a purtat tânăra erau într-o stare deplorabilă. Juratul nu a trecut peste aceste detaliu, ci a taxat-o pe concurentă. Astfel, aceasta nu a primit nici măcar o steluță în urma jurizării. Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 38 complet 23 mai 2023.

De când a intrat în competiție, ținutele pe care le-a prezentat Georgiana în platoul „Bravo, ai stil!” au fost destul de apreciate și catalogate drept fiind impecabile. Iată însă că tânăra a fost luată la rost de jurați, pentru că a ales să prezinte outfituri asemănătoare din punct de vedere stilistic.

Milena și Andreea au comentat look-ul pe care l-a prezentat Georgiana în ediția din această seară. Outfitul nu a prea fost pe placul celor două concurente, care au precizat ce ar schimba la ținuta noii concurente.

Noua emisiune, bravo ai stil 23 mai 2023 sezonul 8 episodul 38 poate fi urmarita mai jos

Milena: „Nu-mi place geanta. Mi se pare că este cu totul altă nuanță față de restul nuanțelor de galben pe care le ai.”

Nici Raluca Bădulescu nu a fost prea încântată de ținuta Georgianei. Totuși, ce a ținut cu adevărat să puncteze jurata a fost faptul că Georgiana trebuie să diversifice look-urile pe care le propune, pentru că aproape toate outfiturile pe care le-a prezentat tânăra s-au încadrat în aceeași zonă stilistică. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 23 mai 2023 episodul 8 sezonul 38.