Bravo ai stil 22 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 60 Online

bravo ai stil 22 iunie 2023 sezonul 8 episodul 60

Aza, luată la întrebări in cadrul editiei bravo ai stil 22 iunie 2023 sezonul 8 episodul 60. Look-ul celei mai noi concurente de la „Bravo, ai stil!” i-a făcut pe jurați să intre la bănuieli. Aza a intrat de doar câteva zile în competiția de stil. pentru că în prima zi tânăra s-a prezentat în platoul emisiunii cu o ținută care a fost catalogată fiind destul de slabă de către colegele sale și de către jurați, faptul că în celelalte zile Aza a propus ținute apreciate a stârnit anumite bănuieli. O parte din discuția care a început ieri a continuat și în cadrul ediției de astăzi, de la canal2.

Jasmine a comentat look-ul din această seară a concurentei. Tânăra a fost cu adevărat șocată de evoluția extrem de rapidă a tinerei, din punct de vedere vestimentar. În fața suspiciunilor competitoarei sale, Aza a încercat să își justifice alegerile stilistice.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 60 complet 22 iunie 2023

Jurații au punctat faptul că ținuta din această seară a Azei a fost una bună. Totuși, aceștia i-au spus tinerei că încă nu au dispărut suspiciunile care planează asupra sa. Mai mult decât atât, Maurice Munteanu a avertizat-o pe concurentă că, dacă va afla că a trișat, se vor lua măsuri.

Raluca Bădulescu: „Ți s-a desfăcut un pantalon. Ținuta nu e greșită, nu e nici rea. Cămașa asta supradimensionată scurtă îți vine bine. Ai intuit bine faptul că la acest gen de pantaloni trebuia o cămașă scurtă. Geanta asta de doctor e urâtă. Trebuie să faci ceva cu părul pentru că șuvițele pe lateral au un efect dubios.”

Maurice Munteanu: „Ai intrat recent pentru a concura cu niște fete care se dau cu capul de pământ încercând să țină pasul. În acest moment, ești în fruntea clasamentului. Pentru că au planat aceste discuții, trebuie să mă convingi că ceea ce porți te reprezintă, trebuie să îmi spui direcția estetică, către ce școală trimite ea și să îmi dai un exemplu de designeri care compun constant astfel de ținute.(…) Ce încerc să spun este că m-aș enerva foarte tare dacă aș afla că o concurentă aflată în topul clasamentului trișează. Aș scoate flăcări pe nas. Până la proba contrarie nu o să fac asta.” Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 60 complet 22 iunie 2023.

Pungile Andreei, mărul discordiei în culise. Pachetele concurentei nu au trecut neobservate de către colegele sale.

Noua emisiune, bravo ai stil 22 iunie 2023 sezonul 8 episodul 60 poate fi urmarita mai jos

Potrivit concurentelor, încă de la începutul competiției, în culise ajung mai multe pachete cu produse vestimentare pentru Andreea.

Acest lucru a făcut-o pe Alexandra să intre la foarte multe suspiciuni și a ajuns la concluzia că tânăra ar avea câțiva angajați. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 22 iunie 2023 episodul 8 sezonul 60.


error: Content is protected !!