Bravo ai stil 21 Iunie 2023 Sezonul 8 Episodul 59 Complet

bravo ai stil 21 iunie 2023 sezonul 8 episodul 59

În ediția din seara zilei de miercuri la bnravo ai stil 21 iunie 2023 sezonul 8 episodul 59, Alexandra și Andreea nu se sfiesc să își arunce înțepături. Pe de altă parte, jurații îi fac recomandări unei concurente în materie de coafură.

Rebecca a deschis ediția din această seară. Concurenta a ales să poarte un look inspirat de o celebră casă de modă, pentru a o impresiona pe cunoscuta Donatella Versace. Până să se întâlnească cu aceasta, aspiranta la marele premiu al emisiunii a ajuns în fața celorlalte concurente și a juraților. Andreea a comentat look-ul pe care l-a prezentat Rebecca în această seară. Tânăra a spus că outfit-ul este în mare parte pe placul ei, cu excepția corsetului și a ochelarilor.

Bravo ai stil sezonul 8 episodul 59 complet 21 iunie 2023

Rebecca a ajuns în fața juraților și a prezentat look-ul foarte colorat pe care l-a realizat în această seară. Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu au fost încântați de ținuta tinerei. Pe de altă parte, Maurice Munteanu a taxat styling-ul Rebeccăi.

Maurice Munteanu: „Dragă Rebecca, avem foarte multă piele la vedere, într-un context în care partea de sus este atât de acoperită. Eu știu că pe catwalk vedem acest fel de styling, dar este un tip de situație. La situația pe care tu o propui, era necesar un dres. În teorie, trimit către un versacian de școală nouă, dar în practică, s-a blocat o ușă.”

Alexandru Abagiu: „Sunt foarte de acord cu Maurice. În contextul ăsta, gama cromatică trebuie stăpânită dumnezeiește pentru că altfel poate să îți scape foarte ușor din mână. Eșarfa nu funcționează în cazul ăsta. Cred că ți-ar fi trebuit un machiaj mult mai violent.(…) Altfel, mi se pare un look foarte bine desenat, silueta pe care tu o descri este una impecabilă.” Urmareste mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil sezonul 8 episodul 59 complet 21 iunie 2023.

Georgiana, cea mai slabă concurentă? Tânăra s-a apărat după ce Andreea a spus că o consideră o competitoare slabă. Înainte de a intra în platoul „Bravo, ai stil!”, Andreea a fost întrebată care este concurenta pe care o consideră cea mai slabă, în acest punct al competiției. Tânăra a spus fără să stea pe gânduri că, după părerea sa, Georgiana este cea mai slabă concurentă din cadrul emisiunii de fashion.

Noua emisiune, bravo ai stil 21 iunie 2023 sezonul 8 episodul 59 poate fi urmarita mai jos

După ce a auzit ce a spus Andreea, Georgiana a punctat faptul că aceasta este doar părerea competitoarei sale și că nu se consideră nici pe departe cea mai slabă concurentă. De asemenea, tânăra a mai spus că, spre deosebire de alte colege, ea nu a venit cu haine care nu se aflau într-o stare impecabilă.

În continuarea discuției, Georgiana a spus că este dezamăgită de faptul că Andreea a venit cu halatul rupt în gala Litoral. Tânăra, pe de altă parte, i-a dat replica și a precizat faptul că era vorba doar despre câteva ațe. Va invitam sa urmariti mai jos in reluare emisiunea bravo ai stil 21 iunie 2023 episodul 8 sezonul 59.


error: Content is protected !!